Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2013 20:52

Παραίτηση Ιωαννίδη στον Ηρακλή, που συνεχίζει με Μίλεφ

Ο Κώστας Ιωαννίδης αποτέλει παρελθόν από τον πάγκο της του Ηρακλή καθώς υπέβαλε την παραίτησή του στην οποία επέμεινε ακόμα και μετά τις παραινέσεις της διοίκησης να συνεχίσει. Πλεόν τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ό μέχρι πρότινος βοηθός του Ιωαννίας,ο Βούλγαρος, Βαλεντίν Μίλεφ.
Ο Μίλεφ πριν από τον Ηρακλή έχει δουλέψει στην Εθνικη Βουλγαρίας, αλλά και  στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ισπανίας και Κούβας.

Η ανακοίνωση

«Ο Γ.Σ Ηρακλής ανακοινώνει ότι κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ.Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος παρά τις παραινέσεις του υπευθύνου της ομάδας, δεν θέλησε να συνεχίσει. Ο Κώστας Ιωαννίδης ήρθε σαν φίλος και φεύγει σαν φίλος. Ο Γ.Σ Ηρακλής τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του. Πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Βούλγαρος Βαλεντίν Μίλεβ»


4 σχόλια

  • Comment Link ΤΟΝΙ Α. Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 07:13 posted by ΤΟΝΙ Α.

    ολα τα λεφτά θα είναι όταν μιλήσει ο Ιωαννίδης και πει την αλήθεια.Πώς είναι δυνατόν πριν λίγες ημέρες να λέει ότι η ομάδα θα ξεμπουκώσει και θα μπει στο δρόμο των νικών και ξαφνικά να παραιτείται; Και η καημένη η διοίκηση να προσπαθεί να τον κρατήσει κι αυτός να είναι ανένδοτος;Ρε πού τα πουλάτε αυτά; Τα οπαδιλίκια που ξέρετε στην κερκίδα και στα ντου, όχι στον Ηρακλή.Και κλείνοντας πόσα παιδιά έχει ο Ηρακλής φέτος στις ακαδημίες; Πόσα είχε πέρυσι, πόσα πρόπερσι, πόσα πριν 5 χρόνια; Τι άλλο θέλουν κάποιοι για να καταλάβουν ότι εξαιτίας τους οι ηρακληδείς παίρνουν τα παιδιά τους από το σύλλογο; Επειδή έχω παιδί στις ακαδημίες κοιτάξτε να πείτε την αλήθεια με στοιχεία.

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 19:15 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Από την ώρα της πρόσληψης μετρούσε ο χρόνος για το διαζύγιο και όχι γιατί ο Ιωαννίδης δεν είναι καλός προπονητής αλλά γιατί στον Ηρακλή διοικούν αυτοί που διοικούν. Και επειδή οι ανακοινώσεις περί εμμονής του προπονητη να παραιτηθει παρά τις προσπάθειες της διοικησης να τον μεταπείσει είναι όπως λέμε στη Θεσσαλονίκη ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ. Εδώ τα πράγματα είναι απλά.Ποιου επιλογή ήταν ο κος Ιωαννίδης;Ποιου απόφαση είναι η λύση της συνεργασίας; Μα φυσικά του Μάκαρου. Εφοράρα μου. Πότε είχε δίκιο; Το καλοκαίρι ή τώρα; Δηλαδή τώρα η ομάδα θα αρχίσει να πετάει; Και οι εγκάθετοι που όταν έβλεπαν επικριτικά σχόλια "εμπαιναν" και απαντούσαν ως απλοί φίλαθλοι βεβαιως βεβαίως και υμνούσαν το "μεγάλο έργο" της ας πούμε διοίκησης και του ας πούμε εφόρου; Τώρα που η ομάδα είναι στον πάτο και έχει ήδη άλλο προπονητή τι έχουν να πουν; Κύριοι θέλετε δε θέλετε να σας το λένε, τα έχετε κάνει μπάχαλο.Ο θεός να βάλει το χέρι του για την ομάδα. Πάντως πιστεύω ότι προτιμότερο θα ήταν να φύγετε εσείς και όχι ο προπονητής. Με μια Στράντζαλη που περηφανευόσασταν που την κρατήσατε και με περήφανες πωλήσεις και φυγή καλών αθλητριών δε γίνεται ομάδα. Ολοι τα έβλεπαν μόνο εσείς σφυρίζατε αδιάφορα και τη λέγατε σε αυτούς που σας τα έλεγαν. Δηλαδή τώρα η ομάδα θα πετάει και πηγαίνει από νίκη σε νίκη; Αντε να δούμε.

  • Comment Link dennis Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 18:38 posted by dennis

    Αν το είχες πει με άλλο όνομα δεν πιάνεται.Στείλε κανένα λινκ για να δούμε αν ο γραφικός είναι ένας.

  • Comment Link volleyakias Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 18:10 posted by volleyakias

    Αγαπητε κε Ιωαννιδη εγω απο το καλοκαιρι σου τα εγραψα οτι εμπλεξες και οτι με την πρωτη δυσκολια θα σε εστελναν. Τωρα αυτα για τις παραινεσεις της διοικησης ειναι για τους ασχετους, δεν τα πιστευει κανεις. Τα εχω ξαναγραψει, στον Ηρακλη υπαρχει εφορος-οπαδος-προπονητης. Τρια σε ενα. Δεν ηξερα ομως οτι υπηρχε Βουλγαρος βοηθος. Τωρα εδεσε. Να περασει ο επομενος παρακαλω κι εχει ο θεος. Τσιρκο κανονικο. Α ρε κατακαημενε Ηρακλη.