1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
23-11-2013 23:50

Πήρε φόρα το Μαρκόπουλο, παράπονα ο Ηρακλής

Ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε το Μαρκόπουλο που επικράτησε του μαχητικού Ηρακλή με 3-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. 

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερο το παιχνίδι και πολύ εύκολα έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ 17-25. Στην συνέχεια όμως το σκηνικό άλλαξε  οι γηπεδούχες άρχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης κα με σωστές επιλογές έκαναν το 1-1 και το 25-20.

Σίγουρα αξέχαστο θα μείνει σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι το τρίτο σετ όπου εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Οι φιλοξενούμενες  με όπλο το σερβίς τους κατάφεραν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ μέχρι και το 20-23. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχες βρήκαν τις λύσεις εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των αντίπαλων τους έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και ουσιαστικά η πραγματική μάχη ξεκίνησε...

Με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τα όποια σετ μπολ είχαν στη διάθεση τους ώστε να φτάσουν στην νίκη αλλά στο 36-35 η Στράντζαλη κάρφωσε στο φιλέ για να διαμορφωθεί το 37-35 και ουσιαστικά να γίνει το 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο  Ηρακλής  ήταν μέσα στο ματς μέχρι το 16-15 με το Μαρκόπουλο  να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα να κάνει το 25-19 και να πανηγυρίζει την νίκη με 3-1...

«Μπήκαμε πολύ αγχωμένοι στο πρώτο σετ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί… Παρόλα αυτά είναι μια σημαντική νίκη για μας, χωρίς μάλιστα να έχουμε παίξει καλά αφού σε μεγάλα διαστήματα χάναμε τον ρυθμό μας», σχολίασε ο Γιάννης Ορφανός.

Αγανάκτηση του Ιωαννίδη

Από την πλευρά του ο Κώστας Ιωαννίδης δήλωσε «τρομερά απογοητευμένος από την ομάδα μου και θα σκεφτώ τι θα κάνω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε. Παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί ως προπονητής και θα δούμε με ηρεμία τις επόμενες ημέρες τι θα κάνουμε. Θέλω όμως, αν και δεν το έχω κάνει ποτέ στα 27 χρόνια που είμαι προπονητής, να εκφράσω και την αγανάκτηση μου για τις αποφάσεις των διαιτητών στα κρίσιμα σημεία του τρίτου σετ, αλλά και συνολικά στο παιχνίδι».

Διαιτητές: Κολτσίδας, Στάικος

Τα σετ: 17-25, 25-20, 37-35, 25-19.

Μαρκόπουλο (Ορφανός): Ψωμά, Σάντερς, Λιάγκη, Γιαννέλου, Γεωργιάδου, Βαρουδάκη, Μεθενίτη –λ / Ζήση Π., Δικαιούλια, Πολυδώρου.

Ηρακλής (Ιωαννίδης): Κωνσταντινίδου Λ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Παπαστεφάνου, Αρτακιανού –λ (57% υπ. – 35% άριστες) / Αλτίνη.

*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ