1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2013 22:35

«Στόχος η επιθυμία του Γιώργου»

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη και διάδοχος του Γιώργου Περσιανλή, Φρέντι Μπρουκς, μίλησε στο volleynews.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, τον στόχο του συλλόγου, αλλά και για το χαμό προκατόχου του.

Για τον άδικο χαμό του Γιώργου Περσιανλή:
«Δημόσια συλλυπητήρια στην ομάδα του Άρη, στον κόσμο του βόλεϊ και στην οικογένεια του. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε το άθλημα, ήταν η ζωή του, και μας στεναχωρεί πολύ ο πρόωρος και άδικος χαμός του. Έδωσε πολλά στο άθλημα και είναι πραγματικά κρίμα και άδικο. Θα δώσουμε μια ώθηση στα κορίτσια του Άρη ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που είναι η άνοδο στην Α1 γυναικών, και να εκπληρωθεί έτσι η επιθυμία του Γιώργου Περσιανλή».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη:
«Είναι δύσκολος ο ρόλος μου, στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, λόγο της μικρής ηλικίας των αθλητριών του ρόστερ. Όμως δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται και έτσι εμείς θα κοιτάξουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να προχωρήσει».

Για το ότι θα καθίσει πρώτη φορά σε πάγκο γυναικείας ομάδας:
«Πρώτη φορά θα είμαι προπονητής σε γυναικεία ομάδα, στον 4ο χρόνο της καριέρας μου σ’ αυτό το πόστο. Είναι κάτι που με ενδιέφερε, να γνωρίσω δηλαδή εκ των έσω την διαφορά ανάμεσα σε γυναικείο και αντρικό βόλεϊ. Πιστεύω πως με δουλειά θα τα καταφέρουμε».

**Στη φωτογραφία ο Φρέντι Μπρουκς κατά την παρουσιάση του το 1998 από την ομάδα του Ηρακλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ