1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2013 18:12

Σπύρος Χουντουμάδης: «Πιο ποιοτικοί στο μέλλον»

Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς Σπύρος Χουντουμάδης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη με 3-1 επί των Ιώνων και υποσχέθηκε πως στο μέλλον η ομάδα του θα παίξει πιο ποιοτικό βόλεϊ. Αντίθετα ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ήταν προβληματισμένος:
Ο Σπύρος Χουντουμάδης είπε: «Υπήρχε άγχος κι αυτό έφερε αρκετά λάθη, αλλά το πιο σημαντικό είναι το τρίποντο που πήραμε κι αυτή η βαθμολογική ανάσα θα μας επιτρέψει να παίξουμε πιο ελεύθερα από δω και πέρα. Σαν ομάδα παίξαμε καλά μόνο στο δ’ σετ, ενώ στα άλλα τρία μας κράτησαν οι ατομικές ενέργειες κάποιων αθλητριών. Μετά από αυτή τη νίκη όμως και δεδομένου ότι έχουμε καλές μονάδες είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουμε να παίζουμε πιο ποιοτικό βόλεϊ, αφού θα δένουμε όλο και περισσότερο».

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος τόνισε: «Αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται! Ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0, καταφέραμε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, με ένα μαγικό τρόπο να το χάσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ