1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2013 21:38

Πίσω... στην 1η αγωνιστική, σε Ρέθυμνο και Νάξο το ενδιαφέρον

Με τα εξ αναβολής παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Κόντρα για την πρώτη νίκη

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο Ζηρίνειο εκεί όπου ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται τους Ίωνες με τις δύο ομάδες να προέρχονται από δύο ήττες.
«Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες αφού όποια κερδίσει θα έχει προβάδισμα για την παραμονή. Σίγουρα είναι νωρίς αλλά δεν παύει να είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι», σημείωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης ο οποίος χαρακτήρισε τους Ίωνες «μια ομάδα μαχητική η οποία παρά την ήττα της από τους Μακεδόνες έπαιξε καλά. Νομίζω ότι κι οι δύο θα ξεκινήσουν με άγχος και θα κερδίσει αυτός που θα κάνει λιγότερα λάθη».

Για τις φιλοξενούμενες, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τον τεχνικό των Ιώνων να δηλώνει: «Με τους Μακεδόνες πληρώσαμε το άγχος μας και σ’ αυτό το ματς θέλουμε να μην είμαστε τόσο σφιγμένοι και πιεσμένοι. Το πρόβλημα μας είναι βελτιώσουμε την εικόνα μας. Εννοείται ότι θέλουμε να κερδίσουε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται οποιαδήποτε ψυχολογική πίεση στην ομάδα».

Στα... βουβά η ΑΕΚ με τους Μακεδόνες

Στο κλειστό του Απόλλωνα η ΑΕΚ υποδέχεται τους Μακεδόνες χωρίς την συμπαράσταση από τον κόσμο της, εκτίοντας την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας που της είχε επιβληθεί από πέρσι.
Η Δήμητρα Γιακουμή θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα από την οποία... ανδρώθηκε, αλλά όπως παραδέχθηκε: «Έχω παίξει και στο παρελθόν, οπότε το έξω ξεπεράσει, απλά είναι η πρώτη φορά που θα τους αντιμετωπίσω ως αθλήτρια της ΑΕΚ. Οι Μακεδόνες έχουν δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και πρέπει να έχουνε συγκέντρωση από την αρχή για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Για τους Μακεδόνες το αυριανό ματς είναι το τρίτο συνεχόμενο που θα δώσουν στην Αθήνα όπου ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, αλλά νίκησαν το περασμένο Σάββατο τους Ίωνες.
«Είναι διαφορετικό ματς από το προηγούμενο. Η ΑΕΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού και θέλει να συνεχίσει το σερί της. Για μας είναι ένα ακόμη τεστ προκειμένου να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και θα κάνουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση», δήλωσε ο Μανώλης Σκουλικάρης.

Ντέρμπι στο Ρέθυμνο

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο όπου ο ΟΠΕΡ θα υποδεχθεί τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.
Η ομάδα της Κρήτης προέρχεται από την ήττα στο τάι μπρέικ στην έδρα του Ηρακλή, αλλά όπως τόνισε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος: «Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο έχουμε μόνο να κερδίσουμε και τίποτα για να χάσουμε. Ξέρουμε πολύ καλά με ποιον παίζουμε, αλλά θέλουμε κι εμείς να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο κι αν ο αντίπαλος μας δώσει την ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη».

Ο ΟΠΕΡ δεν έχει κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που θα στερηθεί για άλλο ένα παιχνίδι την Μανωλίνας Κωνσταντίνου, η οποία ξεκίνησε προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς.
«Είναι ένα δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η επίτευξη της νίκης. Η ομάδα παρά τις συνεχείς ατυχίες με τραυματισμούς και ιώσεις τα πήγε πολύ καλά και τώρα που είμαστε πάλι όλες μαζί θα δείξουμε περισσότερα πράγματα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου.

Θέλουν σερί τα Βριλήσσια, πάλι χωρίς Κάρλσον το Μαρκόπουλο

Τα αήττητα μέχρι στιγμής Βριλήσσια υποδέχονται τον Μαρκόπουλο.
«Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Τώρα είμαστε ακόμη πιο έτοιμες και νομίζω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Το Μαρκόπουλο είναι μια μαχητική και με μικρό μέσο όρο ηλικίας ομάδα, παίζει καλό βόλεϊ, όμως πιστεύω ότι εμείς αν κάνουμε αυτά που πρέπει θα κερδίσουμε», είπε η διεθνής ακραία των γηπεδούχων Εύα Χαντάβα.

Στο Μαρκόπουλο ο Γιάννης Ορφανός αν και είναι πιθανό να συμπεριλάβει στην αποστολή την Κίντρα Κάρλσον, δεν θα την χρησιμοποιήσει καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμη (έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση).
«Ξέραμε από την αρχή ότι το πρόγραμμα που έχουμε να βγάλουμε είναι αρκετά δύσκολο και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με τον τραυματισμό της Κάρλσον. Σ’ αυτό το ματς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, καλύτερη απ’ ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να βρούμε ρυθμό εν όψει του αγώνα με τους Μακεδόνες».


Η Νάξος αήττητη, ο ΠΑΟ χωρίς νίκη...

Ο αήττητος Πανναξιακός υποδέχεται στην έδρα του (τρίτο σερί εντός έδρας ματς για τις νεοφώτιστες) τον Παναθηναϊκό που παραμένει χωρίς νίκη…
«Αυτό το παιχνίδι το περιμέναμε με ανυπομονησία από τότε που έγινε η κλήρωση και μετά την αναβολή πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο έτοιμες», παραδέχθηκε η Αλίκη Κωνσταντινίδου η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο της Νάξου «για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο. Η παρουσία τους μας δίνει ώθηση κι είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί κι αύριο το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός παρόλο που προέρχεται από δύο ήττες είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, όμως έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες και για τις προκλήσεις του συγκεκριμένου αγώνα».

Ντέρμπι θεσσαλονίκης

Το τελευταίο χρονικά ματς είναι το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που θα βρει αντιμέτωπους στο κλειστό της Μίκρας τον ΕΟΣ με τον Ηρακλή.
Για τους τυπικά γηπεδούχους θα απουσιάσει και πάλι η Γιακούμπ με τον Δημήτρη Σολκίδη να σημειώνει: «Ο Ηρακλής παίζει πολύ καλά και σίγουρα έχει τον τίτλο του φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Για εμάς είναι μεγάλο μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας, αλλά είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες του και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί».
Χωρίς προβλήματα είναι ο Ηρακλής που προέρχεται από την σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΠΕΡ με τον Κώστα Ιωαννίδη να περιμένει από την ομάδα του «να συνεχίσει με μία ακόμη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση γιατί παίζει χωρίς άγχος κι αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη».

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα
Ζηρινείου, 14.30, ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣΠ Ίωνες, Μαρκάτης-Σταρίδας. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου
Απόλλωνα, 15.00, ΑΕΚ - ΑΣ Μακεδόνες, Μουλά Ειρ.-Μάλφας. Παρατηρητής: Πολίτης
Ρεθύμνου, 16.00, ΟΠ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Αγγελίδης-Καρπουζάς. Παρατηρητής: Ακαρέπης
Βριλησσίων, 17.00, ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟ Μαρκοπούλου, Νικολόπουλος-Μιχαήλογλου. Παρατηρητής: Μαυρικίδης
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΟ Παναθηναϊκός, Μυλωνάκης-Μενεσλής. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης
Mίκρα 1, 19.30, ΕΟ Σταυρούπολης - ΓΣ Ηρακλής, Δανιηλίδου-Ισκάς. Παρατηρητής: Βανδώρος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ