1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2013 13:21

Τουρνουά Παπάγου: Με Ρούξι και Γκουντιμένκο ο Ηρακλής Κηφισιάς 3-0 τον Ηλυσιακό

Με τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου και την Ιωάννα Γκουντιμένκο να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών ο Ηρακλής Κηφισιάς νίκησε τον Ηλυσιακό με 3-0 σετ στη πρώτη ημέρα του τουρνουά γυναικών που διοργανώνει ο Παπάγος. Η παρουσία της Ρούξι Ντουμιτρέσκου Μαζί με τη Χαρά Σάκκουλα έδωσαν ρυθμό και εμπειρία στην νεανική, κατα τα άλλα, ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς.
Η Ντουμειτρέσκου το τελευταίο 20ημερο ταλαιπωρήθηκε από σειρά ιατρικών εξετάσεων που έκανε στο πόδι της καθώς αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάταγμα κόπωσης. Ευτυχώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν ούτε κάταγμα κόπωσης, ούτε οστικό οίδημα και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Από περιοστίτιδα ταλαιπωρήθηκε η Γκουντιμένκο η οποία μετά από τη σχετική θεραπεία ξεπέρασε το πρόβλημα και μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Στον Ηλυσιακό ο Κώστας Λιόσης είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάποια πράγματα με την ομάδατου, δείχνοντας οτι είναι ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Παρόλα αυτά ο Ηλυσιακός έδειξε οτι θα είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ηλυσιακός - Ηρακλής Κηφισιάς 0-3
 
Τα σετ: 0-3 (22-25, 15-25, 20-25)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ