1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2013 23:09

Eλπίδα για το γυναικείο το τουρνουά της Ελπίδας

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων κρατάει ψηλά τη σημαία στο βόλεϊ της βορείου Ελλάδας και με πρωτοβουλία της συνεχίζει τα δυνατά και ποιοτικά τουρνουά.

 
Δυνατές μάχες, πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρει του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που διοργανώνει το τριήμερο Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων στο κλειστό γυμναστήριο Ι.Λεμονίδης με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της Θεσσαλονίκης.
 
Είναι ένα τουρνουά που τείνει να γίνει θεσμός για την Ελπίδα Αμπελοκήπων καθώς αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο σύλλογος θα φιλοξενήσει  ένα τόσο σημαντικό  τουρνουά στο Ι.Λεμονίδης με τη συμμετοχή ομάδων που αγωνίζονται στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών. Και όλα αυτά μερικές ημέρες πριν και το πρώτο σερβίς στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών.
Εκτός από την οικοδέσποινα Ελπίδα Αμπελοκήπων που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ο ΕΟ Σταυρούπολης που μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στην Α1 Εθνική κατηγορία, οι Μακεδόνες Αξιού που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1 κατηγορία και ο Άρης που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία με βλέψεις για άνοδο.
 
Ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου και όχι μόνο  να δώσουν το παρών στο Ι.Λεμονίδης για να παρακολουθήσουν από κοντά τη νέα ομάδα της Ελπίδας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο στην Α2 Εθνική κατηγορία  γυναικών αλλά και τις ομάδες του  ΕΟΣ , των Μακεδόνων Αξιού  και του Άρη λίγες  ημέρες πριν το εναρκτήριο σερβίς των Εθνικών πρωταθλημάτων.
 

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Ελπίδας Αμπελοκήπων
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013
18.30: Ε.Ο.Σταυρούπολης - Μακεδόνες Αξιού
20.30: Ελπίδα Αμπελοκήπων - Α.Σ.Άρης
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013
17.00: Μακεδόνες Αξιού - Ελπίδα Αμπελοκήπων
19.00: Ε.Ο.Σταυρούπολης - Άρης Α.Σ.
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013
17.00: Άρης Α.Σ. - Μακεδόνες Αξιού
19.00: Ελπίδα Αμπελοκήπων - Ε.Ο.Σταυρούπολης
 
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ