1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2013 16:40

Πλέι οφ και στο... βάθος πρωταθλητισμός

Να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που είχε η ομάδα των Βριλησσίων την προηγούμενη δεκαετία όπου κατέκτησε 5 πρωταθλήματα (1995, 1996, 1997, 1999, 2004) θέλει ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο νέος τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας. Στα διοικητικά τα Βριλήσσια κατάφερε να κλείσει μια μεγάλη χορηγική συνεργασία με τον «NARGILE», ενώ αγωνιστικά, η ομάδα ενισχύθηκε εντυπωσιακά στις μεταγραφές.

Ο Έλληνας προπονητής που έχει διακριθεί κυρίως στον χώρο του Μπιτς Βόλεϊ, με παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους και μετάλλια, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του: «Φτιάχνουμε μία ομάδα με υψηλούς στόχους, δηλαδή σε πρώτη φάση η επιδίωξη είναι να είμαστε στα πλέι οφ. Δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για πρωταθλητισμό, αλλά όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και απομένει μία ακόμη προσθήκη ξένης διαγώνιας, δείχνουν ότι η ομάδα θα έχει τουλάχιστον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Τα Βριλήσσια είναι μια ομάδα με τεράστια παρελθόν και φέτος με τη βοήθεια του μεγάλου μας χορηγού αισιοδοξούμε ότι θα φτάσουμε και πάλι στα ψηλότερα σκαλιά του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Συνεχίζοντας ο προπονητής των Βριλησσίων επεσήμανε: «Η ομάδα διαθέτει την τεχνογνωσία και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει ένα πολύ καλά οργανωμένο τιμ, γύρω από τις αθλήτριες και με συστηματική δουλειά ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε την ομοιογένεια που χρειάζεται για να παίξουμε ένα ελκυστικό βόλεϊ που θα τραβήξει και τον κόσμο στο γήπεδο».

Όσο για το επίπεδο του πρωταθλήματος που περιμένει να δει, ο κ. Ρουμελιώτης, τονίζει: «Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, γιατί όλες οι ομάδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν ενισχυθεί. Εμείς ξεκινάμε στο γήπεδό μας με το Μαρκόπουλο και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Όταν θες να φτάσεις ψηλά πρέπει όλα τα ματς να τα βλέπεις με την ίδια σοβαρότητα γιατί στο εφετινό πρωτάθλημα είμαι σίγουρος ότι θα σημειωθούν πολλές εκπλήξεις. Γενικότερα περιμένω δυνατές παρουσίες από πολλές ομάδες, αλλά εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στη δική μας προσπάθεια, βελτιώνοντας το παιχνίδι μας από μέρα σε μέρα».

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ