Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
18-09-2013 11:57

Νίκη για τις «πράσινες» απέναντι στους Τράχωνες

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 (25-10, 25-10, 25-10, 25-15), των Τραχώνων σε φιλικό αγώνα χθες το βράδυ στη Λεωφόρο.
Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση, παρατάχθηκε χωρίς την Λίτσα Μερτέκη η οποία ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής, παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα με τα Βριλήσσια, ενώ ο προπονητής της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες του, τις αθλήτριες.

«Ήταν ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου και από τις νεαρές αθλήτριες που πήραν χρόνο συμμετοχής. Βγήκαν συμπεράσματα χρήσιμα. Θέλουμε να παίξουμε κάποια φιλικά ακόμα με στόχο από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα να βελτιώνεται», ήταν τα λόγια του Γιώργου Ρούσση, αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρούσης): Νούσια, Βασιλαντωνάκη, Μιλοβάνονιτς, Γκούζου, Καββαδία, Μπίσκου, Κελεσίδου λ., Αποστολάκη, Κεφάλα, Τσίμα, Αντούβα, Τσατσούρη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Περόπουλος): Ευθυμίου, Βογιατζή Μ., Τζανάκη, Τσιώνη, Αργυροπούλου, Καλαϊτζάκη, Βαμβακούση (λ)., Βογιατζή Ε., Βίγκα, Καραμπαγιά, Καλαϊντάκη, Γαλάνη, Σαμουρτζή

Σχετικά άρθρα