1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-09-2013 20:08

«Θα βοηθήσω την ΑΕΚ με την καρδιά μου»

Την πρώτη συνέντευξη με το νέο απόκτημα της γυναικείας ομάδας volley της ΑΕΚ, εξασφάλισε το Aegina Portal και ο Σταύρος Ρωπαΐτης, καθώς σήμερα Σάββατο προτελευταία ημέρα της τετραήμερης παραμονής της ομάδας στην Αίγινα, η διεθνής Ισπανίδα βολεϊμπολίστρια, Μαρίσα Φερνάντς εμφανίστηκε στο προπονητήριο του ΕΠΑΛ φορώντας την κιτρινόμαυρη εμφάνιση της ΑΕΚ.

Ευδιάθετη και με ιδιαίτερα επικοινωνιακή προσωπικότητα, η επιστροφή της στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια και το τέλος της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό, ξεκινά από την Αίγινα όπου οι συναθλήτριες της ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά. Σε ερώτηση του Σταύρου Ρωπαΐτη για την επιστροφή της στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν, είπε ότι τώρα πρόκειται για ένα καινούργιο project και θα βοηθήσει 100% με την καρδιά της την ΑΕΚ. Αισθάνονταν σαν το σπίτι της με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι επαγγελματίας και προχωρά προς τα μπρος, θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την ΑΕΚ.

Σε ερώτηση για το αν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει φέτος η ΑΕΚ συμβαδίζουν με τους προσωπικούς της στόχους, η απάντηση ήταν ότι οι στόχοι της ίδιας συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους της ομάδας. "Θα είναι μία στιγμή πολύ δυνατή συναισθηματικά. Επιστρέφω στο σπίτι μου, αλλά αυτό είναι το παρελθόν μου. Τώρα είναι το παρόν μου, βλέπετε ότι φοράω κίτρινα. Πάντα προσπαθούμε για το παρόν, το παρελθόν το σεβόμαστε", απάντησε

Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ φέτος, απάντησε ότι θα παίξει στο μάξιμουμ και θα τιμήσει τα χρώματα που φορά, συμπληρώνοντας ότι πάντα προσπαθεί για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο.

Όσο αφορά για την παραμονή της ομάδας στην Αίγινα, η ίδια μεταφέροντας τις απόψεις των συναθλητριών της είπε ότι ήταν άριστες και ότι όλες θα ήθελαν κάποια στιγμή να επιστρέψουν για διακοπές, ενώ σημείωσε ότι ο συνδυασμός της χαλάρωσης και της προπόνησης στην Αίγινα ήταν πάρα πολύ καλός, ενώ και η ίδια ευχαρίστησε για την υποδοχή που της έγινε στο νησί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ