1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2022 02:11

Η Βούλα και το Μαρούσι έριξαν «άσσο» στον Πούτιν

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα και φυσικά όλους τους Έλληνες. Όλοι εύχονται να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και η σκέψη όλων είναι στους νεκρούς και στους συγγενείς τους από όποια πλευρά και αν προέρχονται.

.Μήνυμα κατά του πολέμου, μήνυμα συμπαράστασης στις συναθλήτριές τους Οξάνα Ρουσνατσένκο και Μαργαρίτα Στεπανένκο έστειλαν Θέτιδα Βούλας και Παναθηναϊκός την 23η αγωνιστική της Volley League γυναικών.  

Στη Βούλα, οι αθλήτριες φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «STOP WAR NOW», θέλησαν να στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία και να στηρίξουν την αθλήτριά της Οξάνα Ρουσνατσένκο, η οποία αγωνιά για την οικογένειά της στο Κίεβο.

Στον Άγιο Θωμά, η διαγώνια του Παναθηναϊκού Μαργαρίτα Στεπανένκο ξέσπασε σε λυγμούς στο φινάλε της αναμέτρησης βλέποντας τη στήριξη της ομάδας της αλλά και του κόσμου με το ‘πανό’ που έγραφε: «Stop War, Margarita stay strong» (Σταματήστε τον πόλεμο. Μαργαρίτα μείνε δυνατή).

Τέτοιες ώρες οι σκέψεις μας και οι προσευχές είναι στον #Ουκρανικό_λαό και στην ελληνική κοινότητα που δοκιμάζονται εξαιτίας της ρωσικής εισβολής. #STOP_WAR

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ