1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2015 14:32

H Πατέλη αποχαιρέτησε την ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μετά την Ζωή Φάκη μια ακόμη νεαρή αθλήτρια αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, θεωρώντας πως στη νέα ομάδα που φτιάχνεται θα έχει πολύ λιγότερες ευκαιρίες για να αγωνιστεί και να προσφέρει


Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Πατέλη η οποία πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από το διεθνές τουρνουά βόλεϊ που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Πατέλη αγωνίστηκε φέτος κυρίως με την ομάδα των Κορασίδων ενώ ήταν και δεύτερη πασαδόρος στην γυναικεία ομάδα μετά την Φαίη Κουνάδη. Η ίδια φαίνεται να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της, θέλοντας να κάνει το επόμενο βήμα και να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. "Σας ευχαριστώ όλους και όλες για όλα όσα περάσαμε φέτος. Ξεκινήσαμε σαν άγνωστες και γίναμε ομάδα. Όμως αν με ρωτήσει κάποιος τι κέρδισες από την ΑΕΚ δεν θα πω ούτε το Κύπελλο, ούτε τις νίκες, θα πω φίλους, φίλες και πάνω από όλα οικογένεια" ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της νεαρής προς τις συμπαίκτριες της.

aekarena.gr

Διαβάστηκε 917 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ