1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2015 19:14

Προτάσεις από Γαλλία και Ιταλία για Λαμπρινίδου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Δυσκολίες παρουσιάζει η μεταγραφή της Μαρίας Λαμπρινίδου η οποία δείχνει να προτιμάει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις επαφές και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει με την περίπτωση της όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Η αθλήτρια φέρεται πως έχει προτάσεις στα χέρια της από Ιταλία και Γαλλία και το πιθανότερο είναι πως επιλέξει μια εξ' αυτών ια να συνεχίσει την καριέρα της. Αν και η πρόταση της ΑΕΚ ήταν σίγουρα η καλύτερη που είχε από ελληνικής πλευράς, η Λαμπρινίδου σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα", λόγω και της άριστης σχέσης που διατηρεί με τους ανθρώπους της "Ένωσης", ωστόσο δύσκολα θα κλείσει την πόρτα σε μια πρόταση από ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό. Την ίδια στιγμή όμως δεν έχει προχωρήσει η μεταγραφή η Ναταλίας Μεταξά η οποία αν και είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ περιμένει τόσο καιρό για να υπογράψει το συμβόλαιο της, με αποτέλεσμα να εξετάζει πλέον και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια της. Τις τελευταίες ημέρες πάντως στο τμήμα δεν υπήρξε κάποια επίσημη κίνηση, δεδομένης και της δύσκολης πολιτικής και οικονομικής κατάστασης που επικρατούσε στην χώρα.

aekarena.gr
Διαβάστηκε 1433 φορές

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link Γνωστης Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 08:29 posted by Γνωστης

    Γιατι καποιοι ξυπνιοι νομιζουν οτι θα εκβιαζουν τις αθλητριες να αγωνιζονται με 400-500 Ευρω για να το παιζουν αυτοι παραγοντες τηςΑ1

  • Comment Link volley1980 Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 07:15 posted by volley1980

    Φίλε PAO29 Εγώ έχω να προτείνω στο Παναθηναικό και στον προπονητή του να απαντήσει στην λογική της απόφασης να φύγουν από την ομάδα δύο αθλήτριες που αποδεδειγμένα βοήθησαν και έδειξαν οτι μπορούν να βοηθήσουν αρκεί να τους δοθούν οι ευκαιρίες και οχι περιστασιακά.
    Να μην περιμένει δηλαδή η Χρήστου να φτάσει η υποδοχή της Μερτέκη οσο το πλεόνασμα της Ελλάδας και η επίθεση της Τσίμα οσο το ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ???????????για να μπεί αλλαγή?

  • Comment Link zeko5 Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 20:01 posted by zeko5

    απλη λογική για όποιον παρακολουθει το τι γίνεται...
    Μεταξά κ Χρηστου τελος απο ΠΑΟ κ που κλεινουν? Η μία σε ομαδα Α2 και η άλλη χωρίς ομάδα ακόμα...
    Τα ίδια κ παλαιότερα με Νουσια, Μαλουσαρη...που κατεληξαν σε ομαδα Α2 κ τωρα...
    Συμπερασμα λοιπον: όταν φευγουν τα πρόβατα απο το μαντρι τα τρωει ο λύκος.

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 15:00 posted by pao29

    volley1980 εγω θα προτεινα τo πιο απλο ...γιατι δεν βγαινει η Μεταξα να πει τι συνεβει;μηπως ηθελε ο ΠΑΟ και δεν ηθελε αυτη;;μην βιαζεσαι για συμπερασματα....ιδια ερωτηση και για την Χρηστου που πηγε Α2..

  • Comment Link volley1980 Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 09:58 posted by volley1980

    Δέν κατάλαβα ακόμη την Μεταξά γιατί δεν την κλείσαμε να είμαστε πάνοπλοι στο κέντρο.
    Πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα.

    Καλά ...θα πει κάποιος..... γιατί δεν την κράτησε ο ΠΑΟ?
    Στον ΠΑΟ οποιος ρωτά..( γιατί?)... είναι τελειωμένος και οποιος κατάλαβε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ