1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2021 22:14

Χώρισαν οι δρόμοι του Μαρκόπουλου με τον Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο

«Βελούδινο διαζύγιο» μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και μετά από δύο χρόνια πολύ καλής συνεργασίας, είχαμε ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και τον Ιταλό τεχνικό Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο.  Η διοίκηση του συλλόγου των Μεσογείων με επίσημη ανακοίνωση της, αναφέρει οτι οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στο χωρισμό εξαιτίας της οικογενειακής κατάστασης του Ιταλού τεχνικού,ο οποίος τον Αύγουστο θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

  Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΟΜ αναφέρει:

«Σε μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και για τις δύο πλευρές, ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Pasqualino Giangrossi .Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την οικογενειακή κατάσταση του προπονητή, ο οποίος τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά

:"Ήταν μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην έως τώρα παρουσία μου στον ΑΟΜ! Με τον Λίνο η ομάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην ποιότητά της, τα οποία πρέπει να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Είναι ένας προπονητής-πρότυπο που προσέφερε πάρα πολλά, τόσο στις γυναίκες, αλλά κυρίως στις νεαρότερες αθλήτριές μας, που στελεχώνουν τόσο τις ομάδες των Κορασίδων και Νεανίδων, αλλά και τη γυναικεία ομάδα.

Η παρουσία του Λίνο στο Μαρκόπουλο, ήταν η καλύτερη στιγμή της ομάδας τα τελευταία αρκετά χρόνια! Του ευχόμαστε με το καλό να γίνει μπαμπάς στο πλευρό της αγαπημένης του Nneka! Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους.»

Από τη πλευρά του, ο Giangrossi Pasqualino, δήλωσε:

"Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, αναγκάζομαι να επιστρέψω στην Ιταλία για επείγουσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Δύο υπέροχα χρόνια, στα οποία δουλέψαμε πολύ σκληρά αλλά πάντα με ευχαρίστηση, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο με τις γυναίκες όσο και με τις πιο μικρές ομάδες.

Η καρδιά μου είναι και παραμένει στο Μαρκόπουλο, όπου γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, που αποτελούν πλέον την δεύτερη οικογένειά μου! Ελπίζω πως αυτό είναι μόνο προσωρινό "αντίο" και θα επιστρέψω στο όνειρο και στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε μαζί!"

.Ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο για τον Lino και την Nnekka και τους περιμένουμε ξανά στην Ελλάδα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ