1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Ν.Πανναξιακός

ΟΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ ΣΤΗ Α΄ΕΘΝΙΚΗ-Α1-Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΤΟΣ: 2020 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02
ΘΕΣΗ:    5 2  4  3 5                      
* Στην Α2 αναφέρεται και η κατάταξη (π.χ. Α21 είναι 1ος στην Α2 ή Α28 είναι 8ος στην Α2)

 

 

Τελικά πρυτάνευσε η λογική και ο Πανναξιακός αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών. Η ΕΡΤ κοροϊδεύει το βόλεϊ και τους φίλους του...
Ο Πανναξιακός δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της  Volley League γυναικών, χωρίς να έχει μία παίκτρια, χωρίς διοίκηση και με τα πρόστιμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο...
Με δεδομένη την υπεροπλία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, σας παραθέτουμε τα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων, αν και ο Άρης, αλλά και το Μαρκόπουλο μπορούν να κάνουν την έκπληξη.
Την επιστροφή της στη Νάξο για λογαριασμό του Πανναξιακού ετοιμάζει η Ξένια Κακουράτου.
Ο Πανναξιακός δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ για την αφαίρεση των 7 βαθμών  και τερμάτισε 11oς με 22 βαθμούς
Νέα εκτός έδρας νίκη για τον ΑΟ Λαμίας που εξασφάλισε από σήμερα τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Volley League γυναικών.
Δύσκολη αγωνιστική και ψυχολογική νίκη πέτυχε η Θέτιδα Βούλας με 3-0 (27-25, 26-24, 25-22) κόντρα στον Πανναξιακό με τα σετ να κρίνονται οριακά. Από τις νικήτριες που ήταν καλύτερες στο σερβίς και στο μπλοκ, ξεχώρισαν η Ανθούλη με 21 και Περάλτα με 19 ενώ από τον δυνατό Πανναξιακό που πάλεψε σε όλα τα σετ, Νικολογιάννη με 15 και Λιάγκη με 12.
Ένας πολύ δυνατός και αποφασιστικός Πανναξιακός, επικράτησε των Αμαζόνων στη Νέα Ερυθραία με 3-0 σετ, έφτασε τους 11 βαθμούς και πάτησε γερά στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, οι Αμαζόνες παρουσιάστηκαν απογοητευτικές και σε συνδυασμό με το απίθανο διπλό της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έχασαν πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της 8ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.
Στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley League Γυναικών ανέβηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ του Πανναξιακού στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής.
Με καλό σερβίς και μπλοκ, ο Πανναξιακός πήρε σημαντικό τρίποντο με 3-0 σετ επί του Ηλυσιακού. Η ομάδα της Νάξου με τους τρεις βαθμούς της νίκη έφτασε τους 8 και άφησε πίσω του τον Ηλυσιακό με 6, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο (με τον ΠΑΟΚ).
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ είναι το μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που προέκυψε από τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην ΕΟΠΕ.
Νίκη-ανάσα για τον Πανναξιακό, ο οποίος επικράτησε στη Νάξο με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου. Η ομάδα της Νάξου με τους τρεις βαθμούς της νίκης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 5 βαθμούς ισοβαθμεί με την ομάδα του Ευόσμου, ωστόσο υπερτερεί στην ισοβαθμία, καθώς την έχει νικήσει δύο φορές.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανναξιακού με 3-0 σετ για την 18η αγωνιστική της Volley League γυναικών, δείχνοντας ότι άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδας.
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με -7 βαθμούς τον Πανναξιακό γιατί εν μέσω πανδημίας δεν πήγε στο ματς με τον Ολυμπιακό, στις 6 Φεβρουαρίου 2021. Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ με βίντεο, στη Νάξο δύο Αμερικάνες
Σελίδα 1 από 92

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ