1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2021 15:10

Στο κέντρο του Πανναξιακού η Νικολέτα Καραφουλίδου

Παίκτρια του Πανναξιακού για την επόμενη χρονιά θα είναι η Νικολέτα Καραφουλίδου. Η 28χρονη (1μ87) Θεσσαλονικιά κεντρική που κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στις Κυκλάδες, αυτή τη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΝ για να τον βοηθήσει να έχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

H ανακοίνωση του συλλόγου για την Καραφουλίδου αναφέρει:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Νικολέττα Καραφουλίδου για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 26.1.1993, η Νικολέττα Καραφουλίδου έχει ύψος 186cm αγωνίζεται ως κεντρική και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 28χρονη αθλήτρια ξεκίνησε από τον “Αριστοτέλη Σκύδρας” και στην καριέρα της έχει αγωνιστεί στον Α.Σ Πειραματικού, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης,  και στον Α.Γ.Σ Ιωαννίνων. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Κυκλάδες  στον Α.Ο Θήρας, και επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί  στον ΑΣ Άρης, στον ΑΣ Μακεδόνες Αξιού και τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ως Διεθνής, μετράει δεύτερη και τρίτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με την Εθνική Νεανίδων, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική Κορασίδων.

Καλωσορίζουμε την Νικόλ Καραφουλίδου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον Πανναξιακο ΑΟΝ, η Νικολέττα Καραφουλίδου δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στην ομάδα της Νάξου και θα συνεισφέρω στην προσπάθεια της αυτή τη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και ελπίζω και με γεμάτα γήπεδα.Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση αλλά και τον προπονητή του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας για την νέα σεζόν. Είμαι σίγουρη πως και με την βοήθεια του κόσμου στο νησί θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ