Εκτυπώστε τη σελίδα
18-02-2018 13:51

Πανναξιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του F4

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθούν στον Πανναξιακό για το F4 του κυπέλλου αλλά και με ποιο τρόπο μπορεί να τα προμηθευτούν, όσοι φίλοι της ομάδας ταξιδέψουν στη Σαντορίνη για τους αγώνες, εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΝ.

Πιο αναλυτικά:

«Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. μετά τις προκρίσεις που πέτυχε επί του Άρη και των Μακεδόνων έχει την χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία της.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νησί της Σαντορίνης το διήμερο 2-3 Μαρτίου 2018. Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες θα αποτελέσουν γιορτή για το άθλημα της πετοσφαίρισης και θα προβούμε σε κάθε ενέργεια για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι αγώνες αυτοί γίνονται με το καθεστώς της «ειδικής διαχείρισης» συνεπώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και το κοινό που θα τους παρακολουθήσει θα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Γνωρίζοντας εξ αρχής ότι ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει το κάθε σωματείο θα είναι περιορισμένος, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Σαντορίνη για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του FINAL-4 ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ποτικιάν έτσι ώστε ο σύλλογός μας να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την μετακίνηση, διαμονή και εξασφάλιση εισιτήριου.

Καλούμε λοιπόν τους γονείς, τους χορηγούς, και τους φίλους της ομάδας μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη Σαντορίνη να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Γιώργο Ποτικιάν στο τηλ. 6945 972230 και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.»

Διαβάστηκε 703 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.