Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2018 02:17

Πανναξιακός: Ανακοίνωση κατά του προπονητή των Μακεδόνων, Μανώλη Σκουλικάρη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση-απάντηση κατά του προπονητή των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλη Σκουλικάρη για τις δηλώσεις διαμαρτυρίας που έκανε ο τεχνικός της ομάδας των Κυμίνων,

Η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου αναφέρει:

«Με έκπληξη, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κυπέλλου με τους Μακεδόνες, διαβάσαμε τις δηλώσεις του προπονητή της αντιπάλου ομάδος κ. Σκουλικάρη, οι οποίες ήταν άκρως απαξιωτικές και προσβλητικές για το σωματείο μας.

Λυπούμαστε που μετά από μία ακόμα μεγάλη επιτυχία του συλλόγου μας, την πρόκρισή του στο final-4 του κυπέλλου Ελλάδος για τέταρτη φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με αστειότητες.Αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη πικρία του κύριου Σκουλικάρη για το γεγονός ότι , αν και φέτος έχει μία καλή ομάδα, δεν κατάφερε να κερδίσει την παρθενική του συμμετοχή σε final-4 κυπέλλου.

Θα έπρεπε όμως να μην παρασύρεται από τα κόμπλεξ του και να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του.Ευτυχώς το παιχνίδι γινόταν στη Νάξο και όχι στα Κύμινα και η διοίκηση του Πανναξιακού είχε εξασφαλίσει, με δικά της έξοδα, την ζωντανή μετάδοση του αγώνα με τέσσερις κάμερες.

Το video είναι διαθέσιμο διαδικτυακά και είναι η καλύτερη απάντηση στις αστείες δικαιολογίες περί διαιτησίας καθώς και αδιάψευστος μάρτυρας των άψογων συνθηκών, υπό τις οποίες έγινε ο αγώνας.

Σε περίπτωση που η αφορμή για αυτή την αναίτια και απαράδεκτη επίθεση είναι το γεγονός ότι οι Μακεδόνες δεν έκαναν προπόνηση στο Δ.Α.Κ. Νάξου την παραμονή του αγώνα, δεν έχουμε παρά να παραθέσουμε τα γεγονότα όπως έγιναν.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ζευγάρι, εδώ και δεκαπέντε μέρες, οι διοικήσεις των ομάδων ήρθαν σε επικοινωνία και ξεκαθαρίστηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 14/02 στις 19.00 και ότι το σωματείο μας θα παρείχε στους Μακεδόνες τα προβλεπόμενα, δηλαδή 120 λεπτά προπόνησης την ημέρα του αγώνα από τις 09:00 έως τις 11:00.

Στην απαίτηση των Μακεδόνων για προπόνηση και την Τρίτη το απόγευμα ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι ο Πανναξιακός συστεγάζεται και φιλοξενείται στο γήπεδο με άλλα ναξιακά σωματεία τα οποία είχαν προπόνηση τις ώρες που ζητούσαν οι φιλοξενούμενοι και ήταν αδύνατο για την ομάδα μας να παρέμβει, καθώς στο, μοναδικό κλειστό του νησιού, Δ.Α.Κ. Νάξου οι ώρες είναι ήδη για όλους τους συλλόγους, ιδιαίτερα περιορισμένες.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, άρχισε ένα θέατρο του παραλόγου με τον πρόεδρο των Μακεδόνων κύριο Ποντίκα να παίρνει δεκάδες τηλέφωνα στην Νάξο σε αρμόδιους και μη, να παρακαλεί και να απειλεί, χωρίς βέβαια να επιτύχει κανένα αποτέλεσμα.

Αποκορύφωμα της συμπεριφορά αυτής των κυρίων Ποντίκα και Σκουλικάρη ήταν η είσοδος για προπόνηση, την Τρίτη το βράδυ, χωρίς επίσημη άδεια, στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του Λυκείου Νάξου, ρισκάροντας την υγεία των αθλητριών τους, αντί να επιλέξουν κάποιον καταλληλότερο κλειστό χώρο στην πόλη της Νάξου.Φρόντισαν βέβαια να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες από την «προπόνηση» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με απαξιωτικά σχόλια για το σύλλογο μας , χωρίς εμείς να έχουμε ούτε την δικαιοδοσία, ούτε να έχουμε λάβει γνώση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Πανναξιακός έχει αποδείξει στο παρελθόν αλλά και τώρα ότι γνωρίζει τους κανόνες φιλοξενίας και σέβεται απόλυτα τους φιλοξενούμενους του.Η διοίκηση του έχει κάνει μία τιτάνια προσπάθεια την φετινή περίοδο για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας την ύστατη ώρα, σε ένα πρωτάθλημα που ήδη έχει απαξιωθεί πάρα πολύ και δεν θα ανεχθεί καμία αναίτια προσβλητική συμπεριφορά προς το σύλλογό μας.Ευχόμαστε στην ομάδα των Μακεδόνων καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

Διαβάστηκε 964 φορές

Σχετικά άρθρα