1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2018 23:51

Πανναξιακός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους φιλάθλους

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναξιακός για την συμπαράσταση των φιλάθλων του στον αγώνα κυπέλλου με τους Μακεδόνες Αξιού που βρήκε νικήτριες τις νησιώτισσες με 3-2.

«Ο Πανναξιακός ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό του νησιού για την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου στον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν.

Με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου, τα κορίτσια της ομάδας μας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάνε τον Πανναξιακό στο 4ο FINAL4 κυπέλλου στην ιστορία του.Με τρόπο υποδειγματικό οι φίλοι της ομάδας μας για ακόμα μία φορά τραγούδησαν και γιόρτασαν την νίκη πρόκριση κόντρα στους Μακεδόνες.

Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και στις αθλήτριες της ομάδας που υπερέβαλαν εαυτό και τίμησαν τον Πανναξιακό μας.Συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το νησί μας σε ολόκληρο τον κόσμο.Σας ευχαριστούμε…»

Διαβάστηκε 558 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ