1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2018 13:44

Τη στήριξη των μαθητών ζήτησαν οι παίκτριες του ΠΑΟΝ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού αγωνίζεται αύριο Τετάρτη (31/1) εντός έδρας κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης σε έναν αγώνα νοκ-άουτ για το κύπελλο Ελλάδας.

Με την ευκαιρία αυτή, αντιπροσωπεία των αθλητριών συνοδευόμενες από τον γενικό αρχηγό του Πανναξιακού Μπάμπη Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Νάξου ώστε να μιλήσουν στους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες απευθύνοντας κάλεσμα να στηρίξουν την ομάδα του νησιού, με την παρουσία τους στο κλειστό της Νάξου.

Η διεθνής ακραία του Πανναξιακού, Παναγιώτα Διώτη συνομίλησε με αρκετούς μαθητές σχετικά με τις δραστηριότητες ενός επαγγελματία αθλητή, και  έγινε δέκτης θαυμασμού από τις μαθήτριες που σχεδόν της εξομολογήθηκαν ότι την έχουν σαν ίνδαλμα τους.

Παράλληλα η Αποστολία Νούσια δια μικροφώνου ζήτησε απο τους μαθητές να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου αύριο Τετάρτη και να βοηθήσουν με την στήριξη τους την προσπάθεια των αθλητριών να προκριθούν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Τις δύο αθλήτριες συνόδευσαν οι νεαρές Ναξιώτισες αθλήτριες Παναγιώτα Βόμβα και Κάλλια Κατερίνη, που συνομίλησαν με τους μαθητές και τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.Οι μαθητές του γυμνασίου δέχτηκαν με ενθουσιασμό να φωτογραφηθούν με τις αθλήτριες βγάζοντας και μία ομαδική «σέλφι» φωτογραφία, η οποία θα είναι η κεντρική στην αφίσα του επόμενου εντός έδρας αγώνα. 

Διαβάστηκε 808 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ