1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 02:14

Ο Πανναξιακός ζήτησε βοήθεια από τον υπουργό Εργασίας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Βαλληνδράς και μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν τον Υπουργό στο γραφείο του και του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο τόσο
μέρος όσο και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις (στέγη, όργανα, προπονητήριο, κλπ) τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης, χωρίς χρονικές μεταθέσεις, ζητώντας  την δική του συμπαράσταση και αρωγή. Ο Υπουργός έδειξε ότι είναι ενήμερος για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Κατανοώντας απόλυτα τον σημαίνοντα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητισμός ως αντιστάθμισμα της δυσμενούς οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας στην τοπική κοινωνία, δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα εμπόδια  και να συνεχιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των τμημάτων της.
Διαβάστηκε 798 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ