1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
SNOW VOLLEY

SNOW VOLLEY (75)

Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Οι κλιματολογικές συνθήκες (παρατεταμένη καλοκαιρία) σε συνδυασμό με την μη εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων οδήγησαν την Ε.Ο.ΠΕ. στην ματαίωση της προγραμματισμένης για 11-12 Φεβρουαρίου 2023 διοργάνωση Snow Volley στο Χ/Κ Μαινάλου, καθώς τα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν την εύρυθμη διεξαγωγή της. 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2023 που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά (μετά το 2019) στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μαίναλο Αρκαδίας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τριπόλεως.
Μετά από αξιολόγηση των υγειονομικών δεδομένων και των σχετικών περιορισμών που ισχύουν στη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων η ΕΟΠΕ αποφάσισε τη ματαίωση της προγραμματισμένης για 12-13 Φεβρουαρίου 2022 διοργάνωσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley στο Χ/Κ Μαινάλου.
Μετά από διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας του covid-19 η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την υποστήριξη του Δήμου Τριπόλεως και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2022 που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά (μετά το 2019) στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μαίναλο Αρκαδίας. Η πανελλήνια διοργάνωση θα γίνει το διάστημα 12-13 Φεβρουαρίου 2022 και θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδος για το 2022 στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Τις ημερομηνίες των δύο τουρνουά Snow Volley που θα διοργανώσει στα τέλη  Φεβρουαρίου και Μαρτίου, ανακοίνωσε η αντίστοιχη ομοσπονδία της Ελβετίας.  Στο πρώτο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ομάδες της χώρας ενώ το δεύτερο θα είναι ανοιχτ για ομάδες απο όλη την Ευρώπη.
 Δύο τουρουά Snow Volley στα τέλη  Φεβρουαρίου και Μαρτίου, ανακοίνωσε η αντίστοιχη ομοσπονδία της Ελβετίας.  Στο πρώτο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ομάδες της χώρας ενω το δεύτερο θα είναι ανοιχτό και για ομάδες απο όλη την Ευρώπη.
Στο χιονοδρομικό κέντρο Μπακουριάνι της Γεωργίας ανήμερα των γενεθλίων της γέννησης της βόλεϊ από τον Ουίλιαμ Μόργκαν στις 9 Φεβρουαρίου 1895 ολοκληρώθηκε ο δεύτερος σταθμός του Ευρωπαϊκού σιρκουί σνόου βόλεϊ.
O πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (FIVB) Βραζιλιάνος Άρι Γκρασα έβαλε την χειμερινή του εμφάνιση και αγωνίστηκε σε αναμέτρηση επίδειξης στο σνόου βόλεϊ μαζί με θρύλους του παγκοσμίου βόλεϊ.
Οι κλιματολογικές συνθήκες (παρατεταμένη καλοκαιρία) σε συνδυασμό με την μη εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων, οδήγησαν την ΕΟΠΕ στην απόφαση να αναβάλει την προγραμματισμένη για 8-9 Φεβρουαρίου 2020 διοργάνωση Snow Volley στο Χ/Κ Μαινάλου που βρίσκεται στο νομό Αρκαδίας.
Σελίδα 1 από 6

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ