1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2019 10:27

Οσκαρ ατυχίας: Δεύτερο κάταγμα για την πρωταθλήτρια του σνόου βόλεϊ Λίζα Τριανταφυλλίδη

Η δύο φορές πρωταθλήτρια του πανελληνίου πρωταθλήματος σνόου βόλεϊ Λίζα Τριανταφυλλίδη διεκδικεί το όσκαρ ατυχίας.

Η κόρη του πολυπρωταθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη μέσα σε μία σεζόν έπαθε και δεύτερο κάταγμα ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα που ανάρρωσε κατέκτησε το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ και οδήγησε τον Γ.Σ.Κερατέας μέχρι τα πλέι οφ ανόδου στην Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.

Η Τριανταφυλλίδη στην αρχή της σεζόν είχε πάθει κάταγμα στον αστράγαλο στο αριστερό της πόδι και χειρουργήθηκε. Κατάφερε να επανέλθει, να βοηθήσει τον Γ.Σ. Κερατέας στα ντερμπι και να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ στο Μαίναλο.

Πριν λίγες ημέρες στον αγώνα του Γ.Σ.Κερατέας με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη η Τριανταφυλλίδη σε μία προσπάθεια για μπλοκ έπαθε κάταγμα στον αστράγαλο αλλά του δεξιού της ποδιού. Το μόνο καλό είναι πως αυτή την φορά δεν θα χρειαστεί χειρουργείο αλλά θα πρέπει να διατηρήσει το νάρθηκα τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την θερινή σεζόν στο μπιτς βόλεϊ.

Της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ