Εκτυπώστε τη σελίδα
11-02-2019 19:16

Δημήτρης Παυλής: Η Τρίπολη πάντα κοντά στο σνόου βόλεϊ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος σνόου βόλεϊ ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Σε συνέντευξή του που έδωσε στο σάιτ της Ε.Ο.ΠΕ., ο Δημήτρης Παυλής έμεινε ενθουσιασμένος από το event που στήθηκε στο Χ.Κ. Μαινάλου και μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο Δήμος Τρίπολης και γενικότερα η Αρκαδία θα είναι αρωγός στην ανάδειξη του νέου αυτού αθλήματος. 

«Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που έχει οργανωθεί αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley. Επειδή έρχομαι συχνά στο Μαίναλο, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Αυτό ευχαρίστησε πολύ κόσμο που ήρθε στο χιονοδρομικό και το παρακολούθησε για πρώτη φορά. Όπως ξέρετε, το Χ.Κ. Μαινάλου είναι οικογενειακό. Δίνει την δυνατότητα στις οικογένειες και στον κόσμο να μάθουν σκι. Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που τίμησε την πόλη μου, τους Αρκάδες, για να διοργανώσουμε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτό έδωσε αναγνωρισιμότητα στην ευρύτερη περιοχή. Το όρος Μαίναλο είναι το ιερό βουνό της αρχαιότητας. Από εδώ υπάρχουν πολύ μύθοι που έχουν καταγραφεί. Από αυτά που άκουσα, όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές. Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλαμβάνω πάντα. Θα είμαστε πάντα στη διάθεση της Ομοσπονδίας. Αν μπορέσει να γίνει και σιρκουΐ για να διοργανωθεί και κάτι διαφορετικό, θα είμαστε μία από τις πόλεις που θα το υποστηρίζει. Η Τρίπολη και η Αρκαδία είναι αθλητικομάνα. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την Αθήνα και αυτές τις συνθήκες δύσκολα τις βρίσκουμε πλέον» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος: «Να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλα τα μέσα για την προβολή του event και της πόλης μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε τη διοργάνωση στο Μαίναλο, το βουνό του Θεού Πάνα. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώνουμε μαζί με την Ομοσπονδία αυτό το νέο άθλημα και εύχομαι να συνεχιστεί στα επόμενα χρόνια. Ως Δήμος θα προσφέρουμε όποια δυνατή βοήθεια και στο μέλλον».

Διαβάστηκε 620 φορές