1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2019 00:27

Βούλα Κοζομπόλη: Από την πισίνα στο χιονοδρομικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Θα αφήσει σπίτι το σκουφάκι που την έφερε το 2004 στο δεύτερο Ολυμπιακό σκαλοπάτι στην υδατοσφαίριση,

θα φορέσει τα ειδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια και θα δοκιμάσει την …τύχη της για μερικές άμυνες στο χιόνι.

Η Βούλα Κοζομπόλη, μέλος της «αργυρής» Ελληνικής ομάδας των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, θα βρίσκεται στο 2ο τουρνουά Snow Volley που θα διεξαχθεί Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Μαίναλο. 

«Είμαι συνηθισμένη στο νερό, θα συνηθίσω και στο χιόνι» ήταν η πρώτη ατάκα της Βούλας Κοζομπόλη η οποία ετοιμάζεται να …ερωτευτεί και το χιόνι». «Εγώ είμαι ερωτευμένη όπως ξέρετε με το νερό, οπότε ετοιμάζομαι να ερωτευτώ και το χιόνι. Άλλωστε όταν το χιόνι λιώνει, γίνεται νερό, άρα θα είμαι σχεδόν στο στοιχείο μου» λέει χαρακτηριστικά. 
Η εμπειρία της στο Snow Volley προέρχεται από τα περσινά video που αναδείχθηκαν από τα Καλάβρυτα. «Όταν πέρσι έγινε το πρώτο event στα Καλάβρυτα θα σας πω ότι ζήλεψα. Έβλεπα σε video τον Μούργιο και τον Κουρνέτα να παίζουν snow volley και μου άρεσε πολύ η ιδέα. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και ανυπομονώ να τη ζήσω. Μου αρέσει το χιόνι και το volley, οπότε πιστεύω ότι ο συνδυασμός θα είναι τέλειος». 

Όσο για το αν θα βγάλει …άμυνες στο χιόνι; «Η αλήθεια είναι ότι η μοναδική μου επαφή με άθλημα είναι το πόλο. Μου αρέσει πολύ και το volley και το Beach Volley. Τώρα δεν ξέρω πως θα είναι το Snow Volley. Θα ήθελα να δοκιμάσω. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστησω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη πρόσκληση να βρεθώ στο Μαίναλο και ελπίζω όλοι όσοι λάβουμε μέρος σε αυτό το event να το ευχαριστηθούμε. Μάλιστα από ότι μαθαίνω στο Μαίναλο θα είναι και η Βάσω Καραντάσιου. Θα είναι εμπειρία να μπορέσω έστω και να της κάνω μια πάσα» ολοκληρώνει τις δηλώσεις της η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Διαβάστηκε 378 φορές Τελευταία τροποποίηση Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 22:08

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ