Εκτυπώστε τη σελίδα
05-02-2019 16:38

Βάζει τα ποδοσφαιρικά του για να παίξει στο χιόνι ο Στέφανος Κοτσόλης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
«Έμπλεξε» τα τελευταία τρία χρόνια με την άμμο και τώρα είναι έτοιμος να «μπλέξει» και με το χιόνι.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κοτσόλη ο οποίος μια εβδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ότι σταματάει την ενεργό ποδοσφαιρική δράση ετοιμάζεται να …ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αλλά για άλλο λόγο.

Ο έμπειρος πορτιέρο μετά την ενασχόλησή του με το Beach Volley, θα δοκιμάσει την …τύχη του στην διοργάνωση του Snow Volley 2019 που θα φιλοξενηθεί στο Μαίναλο το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου. «Ειλικρινά όταν μου έγινε η πρόταση προκειμένου να παίξω στην διοργάνωση ήμουν λίγο διστακτικός. Όταν όμως είδα όλα τα video από την περσινή χρονιά τότε πείστηκα να συμμετάσχω. Για μένα θα είναι μια νέα πρόκληση και θέλω να τη ζήσω» ήταν το πρώτο σχόλιο του 39χρονου τερματοφύλακα ο οποίος θα φορέσει μετά από δύο χρόνια και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Μου έλειψαν και τώρα θα τα ξαναφορέσω αλλά όχι για να κάτσω στο τέρμα αλλά για να βγάλω άμυνες στο χιόνι. Οι συνθήκες θα είναι λίγο πρωτόγνωρες για μένα αλλά μετράω αντίστροφα για να παίξω. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να παίζεις στο χιόνι από την άμμο αλλά θα είναι μια νέα εμπειρία» ολοκληρώνει ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού που ετοιμάζεται να κάνει τα μπλονζόν για τα οποία αποθεωνόταν τα τελευταία 20 χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Πηγή: volleyball.gr

Διαβάστηκε 525 φορές Τελευταία τροποποίηση Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 13:41