1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2018 18:43

Πένυ και Αλίκη... ψηφίζουν snow volley

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου θα βρεθούν το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου στα Καλάβρυτα, για να παρακολουθήσουν το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley.
«Το snow volley είναι ένα άθλημα που πρέπει να καθιερωθεί, τουλάχιστον στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κίνηση της Ομοσπονδίας να προβάλει και να το προωθήσει, μόνο καλό μπορεί να κάνει. Σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου γιατί είναι κάτι καινούριο» ήταν το πρώτο σχόλιο της πρωταθλήτριας Ελλάδος Πένυ Καραγκούνη, με την συμπαίκτριά της, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου να συμπληρώνει:

«Είναι ενθαρρυντικό που αναλαμβάνει τέτοιου είδους προσπάθειες η Ομοσπονδία. Ο κόσμος θα γνωρίσει την ομορφιά του αθλήματος και στο βουνό. Θεωρώ πως στα Καλάβρυτα το snow volley θα έχει επιτυχία και θα γίνει μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Μπορεί οι κανόνες του snow volley με το beach volley να είναι ίδιοι, ωστόσο υπάρχουν διαφορές, ειδικά στον τρόπο που αγωνίζεσαι. «Αν και οι κανόνες είναι ίδιοι με το beach volley, η δυσκολία θα είναι μεγαλύτερη, ειδικά από την στιγμή που δεν έχεις την απαραίτητη εμπειρία. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι με τον σωστό εξοπλισμό και να έχουν δοκιμάσει το παιχνίδι στο χιόνι. Θα χρειαστεί να συνηθίσουν τα πατήματα, από την στιγμή που το χιόνι δεν απορροφάει τους κραδασμούς για να αποφευχθούν τραυματισμοί» δήλωσαν με μία φωνή οι δύο αθλήτριες.
Διαβάστηκε 960 φορές Τελευταία τροποποίηση Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:43

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ