1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2018 18:31

Αγώνισμα επίδειξης το snow volleyball στους Χειμερινούς της Νότιας Κορέα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με κοινή απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIVB) και της Ευρωπαϊκής (CEV), στις 14 Φεβρουαρίου στην πόλη Pyeong Chang της Νότιας Κορέας θα πραγματοποιηθούν αγώνες Snow Volleyball κατά την διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων (9-25 Φεβρουαρίου)..

Οι αγώνες θα γίνουν σε μορφή exhibition μετά το τελευταίο φως της ημέρας και θα φιλοξενήσουν μεγάλους αστέρες του βόλεϊ και του beach volley, όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην Αθήνα με την Βραζιλία, ο θρυλικός Τζίμπα και ο σπουδαίος Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς.

Το παρόν θα δώσει και η MVP των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, η Κορεάτισσα Κιμ, όπως επίσης και οι πρωταθλητές Ευρώπης στην άμμο, η Στέφανιε Σβάιγκερ και ο Νίκολας Μπέργκερ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το snow volleyball σε μέλης της Ολυμπιακής Επιτροπής. Είναι σίγουρο ότι όλοι θα μοιραστούν μαζί μας αυτόν τον ενθουσιασμό για αυτό το ταχύτατα αναπτυσσόμενο άθλημα, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει και το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αυστρία» δήλωσε ο πρόεδρος της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς.

Ο πρόεδρος της FIVB, Άρι Γκράσα ανέφερε: «Πιστεύω ότι το βόλεϊ πλέον αφορά όλο τον κόσμο και όλες τις εποχές του χρόνου. Από το καλοκαίρι στον χειμώνα και από τις παραλίες στα βουνά. Είναι αποστολή μας να γίνει το άθλημά μας νούμερο ένα και το snow volley μας φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση της».  

Διαβάστηκε 623 φορές Τελευταία τροποποίηση Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:44

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ