1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2019 21:22

Πρώτη ατομική διάκριση για τον Ζουπάνι: «Αφιερωμένο στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο Νίκος Ζουπάνι ήταν ο βασικός διαγώνιος του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στον Φοίνικα και με 22 πόντους εκτός από πρώτος σκόρερ του αγώνα, αναδείχθηκε και MVP.

Αυτή είναι η πρώτη ατομική διάκριση του διεθνή διαγώνιου στη σάλα και δήλωσε:«Αφιερώνω τον πρώτο τίτλο της σεζόν αλλά και την πρώτη μου ατομική διάκριση στην ομάδα μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ηταν το πρώτο μου ατομικό βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δουλεύω πολύ και έχω μεγάλη δυναμική κάθε στιγμή. Είμαι έτοιμος ανα πάσα στιγμή. Αυτό πηγάζει από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής σε μένα και στον Στιβαχτή που είναι ο πασαδόρος. Αυτό φαίνεται και στην προπόνηση. Την διπλή αλλαγή την κάνει ο κόουτς για να έχει ουσία το παιχνίδι της ομάδας και όχι για τυπικούς λόγους όπως γίνεται συνήθως. Ο στόχος μας από την αρχή είναι να βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό. Ετσι αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα και γι αυτό έχουμε διατηρήσει και το αήττητο για δύο σεζόν. Στόχος μας είναι και οι τρεις εγχώριοι τίτλοι και να καταφέρουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ