1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-01-2018 17:25

Μπαράζ Φοίνικα - Ηρακλή Χαλκίδας για την πρόκριση στο Final 4

Η λύση στον… γρίφο για το ποιός θα πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Λιγκ Καπ επιχειρεί να δώσει η ΕΣΑΠ που αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε Φοίνικας και Ηρακλή Χαλκίδας να λύσουν τις διαφορές τους στο γήπεδο.


Έτσι οι ομάδες θα δώσουν μπαράζ στο κλειστό του Ρέντη στις 7 Μαρτίου με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4.

 «Μετά από πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και αντίστοιχη ανταπόκριση των εκπροσώπων των σωματείων του Ηρακλή Χαλκίδας και του Φοίνικα Σύρου οι οποίοι επέδειξαν πνεύμα συναινετικής και συνεταιριστικής συμπεριφοράς το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη της ομάδας που θα προκριθεί στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και θα συμπληρώσει την τετράδα μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Ολυμπιακό και τον Παμβοχαϊκό.

Η ομάδα που θα νικήσει θα προκριθεί στο φάιναλ-4 και θα αναλάβει και την διοργάνωση του. Το φάιναλ-4 θα διεξαχθεί στο διάστημα 30 Μαρτίου με 1 Απριλίου. Η διεξαγωγή του φάιναλ-4 θα μετατεθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός ή ο Φοίνικας Σύρου θα φτάσουν μέχρι τα τελικά του Τσάλεντζ Καπ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ