1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2018 15:08

Γελοιοποίηση του αθλήματος!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Η γελοιοποίηση του βολεί συνεχίζεται, λόγω της αβελτηρίας ενός υπαλλήλου της ΕΣΑΠ και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ μεγεθύνει την διακωμώδηση του αθλήματος, καθώς ο Ηρακλής Χαλκίδας θεωρεί ότι δικαιώθηκε, ενώ ο Φοίνικας πιστεύει ότι απλά το διαιτητικό όργανο ενήργησε ως Πόντιος Πιλάτος.

Διαβάσαμε την απόφαση και καταλήξαμε κι εμείς στο συμπέρασμα, ότι το ΑΣΕΑΔ έκρινε πολύ σωστά , ως παράτυπη την απόφαση της ΕΣΑΠ επειδή πάρθηκε διά περιφοράς, όπως και άλλες πολλές στο παρελθόν.

Καλεί λοιπόν να αποφασίσει εκ νέου το ΔΣ της ΕΣΑΠ μέσω συνεδρίασης και δεν λέει πουθενά ότι ο Ηρακλής Χαλκίδας πήρε την πρώτη θέση του ομίλου της Σύρου, βάση της προκήρυξης.

Πιάσε το αβγό και κούρεφτο, με τον Ηρακλή να προτρέχει και να ζητάει να διοργανώσει το φάιναλ φορ και την ΕΣΑΠ να παρακολουθεί τη γελοιοποίηση του προϊόντος της, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πέρυσι γελούσε το πανελλήνιο με τη διοργάνωση που θα γινόταν στην Κύπρο και τελικά απέδωσαν τον τραγέλαφο στην αστυνομία, φέτος δεν αποδόθηκε καμία ευθύνη σε κανέναν. Φταίει ως γνωστόν ο Χατζηπετρής…

Το σωστό είναι να παραιτηθεί της υπόθεσης ο Ηρακλής Χαλκίδας ή ο Φοίνικας Σύρου για το καλό του συνεταιρισμού, της διοργάνωσης  και του αθλήματος, αλλά πως φαίνεται έχουν πεισμώσει αμφότεροι. Και το πιο πιθανόν, είναι να ματαιωθεί  το φάιναλ φορ, το οποίο ορίσθηκε τις ίδιες ημερομηνίες με το φαιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών!


ΠΗΓΗ. ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ