1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-10-2017 22:04

Μουνιόθ: «Δουλεύουμε και εξελισσόμαστε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Κηφισιάς και την πρόκριση της ομάδας στο Final 4 του League Cup.
«Ήμασταν πάνω κάτω ίδιοι με το πρώτο παιχνίδι. Στο σερβίς σήμερα σε κάποια στιγμή ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Πρέπει να φτιάξουμε κι άλλο το μπλοκ μας, να βελτιωθούμε και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να φτιάξουμε κάποιες κακές καταστάσεις στο παιχνίδι. Αλλά γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα έχουμε ακόμα μια εβδομάδα για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να εξελισσόμαστε»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης που τη σεζόν 2016-17 αγωνίζονταν στην Κηφισιά είπε: «Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε, όχι μόνο εμείς αλλά οι περισσότερες ομάδες. Αυτό που μετράει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η επίτευξη του στόχου, το να προκριθούμε στο φάιναλ-4. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Όρεξη για πολύ δουλειά, υπάρχει. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει και η δυναμική την οποία εμφανίσαμε σε ορισμένα σημεία των δυο πρώτων αγώνων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ