1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2017 14:16

Η εξομολόγηση του Τσούπκοβιτς (video)

Το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς τίτλου για τον Ολυμπιακό. ήταν ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς. Ο Σέρβος ακραίος φορώντας μετά την λήξη του τελικού μία μπλούζα του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα μίλησε στο volleynews.gr για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το βραβείο που έδωσε σε έναν φίλαθλο της ομάδας αλλά και για την σκληρή κριτική που έει δεχθεί από τους δημοσιογράφους.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι. Παρόλα αυτά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά ήμασταν καλύτεροι στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, εκτελέσαμε άψογα την τακτική μας και όλα λειτούργησαν σε πολύ καλό βαθμό.

Για την απόδοση του και την κριτική που έχει δεχθεί: «Θεωρώ ότι ο Αγκάμεζ ήταν ο MVP. Έπαιξε εξαιρετικά στον ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και σήμερα (σ.σ. χθες) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όμως είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. Το αφιερώνω στην ομάδα και σε ορισμένους που μου άσκησαν κριτική εις βάρος μου. Ειλικρινά είναι δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ στο πρωτάθλημα. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν στο πρωτάθλημα είναι άλλες δύο ομάδες που είναι στο επίπεδό μας. Είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια υψηλό κίνητρο και να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Προσωπικά πάντα είμαι έτοιμος για μεγάλα παιχνίδια. Δεν είναι ωραίο να ξεπερνάς τα όρια και να κρίνεις περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε. Αυτή είναι η δική μου απάντηση».

Για το βραβείο του MVP και το δώρο του στον φίλο του Ολυμπιακού Γιάννη Σαλαμπασύνη: «Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω. Το παιδί αυτό παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι σε κάθε αγώνα δίπλα μας. Το αξίζει το βραβείο περισσότερο από μένα και είμαι χαρούμενος που το έδωσα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ