1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2013 15:21

Το «ευχαριστώ» στον Ρουμελιώτη

Οι προκριματικοί αγώνες μπιτς βόλεϊ που πραγματοποιήθηκαν στην Ρόδο, για τους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων στην Κίνα το 2014, έφερε στην δεύτερη θέση το δίδυμο της Κύπρου, Χαράλαμπο Ζόρμπη και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Οι δύο αθλητές μίλησαν για το κατόρθωμα τους και για την συνέχεια της καριέρας τους: «Φτάσαμε στην Ρόδο μια εβδομάδα πριν την έναρξη των αγώνων για να προσαρμοστούμε στην συνθήκες εδώ και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο μας παιχνίδι με αντίπαλο την Ουκρανία και χάσαμε. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παίζαμε για την εθνική ομάδα της Κύπρου διεθνώς και ως εκ τούτου αισθανθήκαμε κάποια πίεση. Ωστόσο μπορέσαμε να ανασυνταχθούμε και να νικήσουμε την Αλβανία και την Ελλάδα και καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό γύρο»

Στην συνέχεια θέλησαν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που τους στήριξαν για να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον μέντορα μας τον Μανώλη Ρουμελιώτη που έθεσε τα θεμέλια για την καριέρα μας στο άθλημα. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Καρπαθάκη, ο οποίος ήταν στο πλευρό μας στη Ρόδο και οι συμβουλές του ήταν το κλειδί της επιτυχίας μας. Φυσικά και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά και είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για το ξεκίνημα της καριέρας μας»

1 σχόλιο

  • Comment Link ελφ Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 19:30 posted by ελφ

    Μπράβο η αναφορά σας στους ανθρώπους που σας βοήθησαν να φτάσετε εδώ ελπίζω να γίνει και μάθημα στους εκ Ελλάδας αθλητές και αθλήτριες που παθαίνουν μια επιλεκτική αμνησία για κάποια περίεργη αιτία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ