1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2013 20:36

«Τεράστια χαρά»

Πολύ ευχαριστημένοι με το ασημένιο μετάλλιο, εμφανίστηκαν ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Χάρης Σακόγλου, μετά τον χαμένο τελικό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

«Μας νίκησε η κούραση! Πραγματικά, στο τελευταίο ματς... πεθάναμε. Κρίμα που δεν πήραμε το χρυσό, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε», ήταν η πρώτη κουβέντα του Θοδωρή Παπαδημητρίου μετά τον αγώνα για να προσθέσει:

«Δεν πειράζει, το ασημένιο μετάλλιο είναι επίσης μια σπουδαία επιτυχία και την αφιερώνω στην Ελλάδα, στους γονείς μου στην Μαίρη και σε όλο τον κόσμο που μας έστελνε μηνύματα στήριξης όλες αυτές τις ημέρες από την Ελλάδα. Με τις εμφανίσεις μας στο τέλος τους αναγκάσαμε να μας χειροκροτήσουν και αυτό ήταν μια ηθική δικαίωση και για εμάς τους ίδιους».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Σακόγλου, δήλωσε: «Νιώθουμε τεράστια χαρά που έπειτα από μία καλή πορεία στις ελληνικές διοργανώσεις, η σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή ένα μετάλλιο σε μια διεθνή διοργάνωση. Το αφιερώνω κι εγώ στην οικογένεια μου, στην Γεωργία και στον κόσμο που μέσω ίντερνετ και κινητών τηλεφώνων μας έστελναν ευχές και ενέργεια.

Φυσικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για την ευκαιρία και την εμπειρία αυτή και βέβαια τους χορηγούς μας errea, volleystore, eurospeed,sunrise beach suites και bodytalk.

Τέλος, ξεχωριστή αφιέρωση αξίζει στους προπονητές μας Γιώργο Γιάτση και Κώστα Ταμπουρατζή, αλλά και στο στέλεχος της CEV, Γιώργο Γκάγκαλη για τη βοήθειά τους. Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο σε όλη την Ελλάδα».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ