1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-08-2013 16:42

Δεν σταματούν πουθενά οι Σπανού, Βλαχάκη

Στην 16αδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U22 που διεξάγεται στη Βάρνα προκρίθηκαν οι Άννα Σπανού και Κωνσταντίνα Βλαχάκη πετυχαίνοντας το 3/3 στη φάση των ομίλων. Πλέον εξασφάλισαν την 9η θέση που ήταν ο στόχος και βάζουν... πλώρη για ψηλότερα.





Απέναντι στις Πολωνές  Μπαράν / Στραγκ (Νο 26), αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο σετ αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 2-1 (13-21, 29-27, 15-02).

Αρχικά ο άερας δεν ήταν σύμμαχος των Ελληνίδων που έμειναν πίσω και έχασαν το πρώτο σετ. Όμως μετά από μια μεγάλη μάχη και ανατροπή στο δεύτερο σετ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Οι Πολωνές προηγήθηκαν με 19-16, η ελληνική ομάδα ισοφάρισε σε 19-19 και τελικά επικράτησε με 29-27. Στο τάι μπρέικ έγινε... περίπατος με τις Ελλενίδες να κερδίζουν με 15-02.

Έτσι τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο, πέρασαν απευθείας στον δεύτερο γύρο (16άδα) και αύριο θα περιμένουν τις αντιπάλους τους, που θα προκύψουν από τους αγώνες του 1ου γύρου.

«Πετύχαμε τους στόχους μας από τα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε και αυτό είναι σημαντικό. Εξασφαλίσαμε την 9η θέση και πλέον, χωρίς άγχος, στοχεύουμε σε κάτι καλύτερο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντώνης Πούμπουρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ