1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-08-2013 20:46

Δέκα μέρες στο Ποτοκάκι της Σάμου

Συνεχίστηκε και φέτος το 3ο camp beach volley στο Ποτοκάκι Σάμου με την καθοδήγηση του προπονητή και Κ.Φ.Α. κου Νικολαϊδη Δημητρίου . Η διάρκεια του camp ήταν δέκα ημερών, από 1-13 Αυγούστου 2013 με δίωρα καθημερινά πρωινά μαθήματα από 9:30-11:30 .

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 ετών και άνω, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το μυστικά του ωραίου αυτού αθλήματος αλλά και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους, ενώ παράλληλα να ψυχαγωγηθούν ! Υπήρχε ένα τριήμερο διάλειμμα 9-11/8/13 όπου κάποιοι συμμετέχοντες πήραν μέρος στο τουρνουά της Lipton series όπου διεξήχθη στον ίδιο χώρο,

Ο υπεύθυνος του camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα την εταιρεία ΄yes΄ red a car στο Πυθαγόρειο για την χορηγία, τα καταστήματα ‘Volley Store’ για τα δώρα που προσέφεραν στους συμμετέχοντες, καθώς και τον ιδιοκτήτη του beach bar ΄΄Beach Volley΄΄ κο Στεφανή Νίκο, για την φιλοξενία, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ