Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-08-2013 12:22

Το «ευχαριστώ» των Καβαρατζή, Κοντοστάθη

Τελείωσε η σεζόν για την εθνική ομάδα, των Καβαρατζή / Κοντοστάθη με τους αθλητές να θέλουν να πουν ένα «ευχαριστώ» σε όσους τους βοηθησαν.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε για εμάς ένας αγωνιστικός προπονητικός κύκλος.  

Για την παγκόσμια ,ευρωπαϊκή και ελληνική οικογένεια του Βολλευ και ειδικότερα του beach Volley ηλικιακά έχουμε ολοκληρώσει τις εμφανίσεις μας στα λεγόμενα αναπτυξιακά πρωταθλήματα  παίδων και Εφήβων και πλέον περνούμε στην κατηγορία Νέων ανδρών.

Αποχωρούμε λοιπόν από τις μικρές ηλικίες  έχοντας  προσφέρει στην πατρίδα μας  την 9η θέση στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα παίδων ,την 13η κ 17η θέση στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στους βαλκανικούς αγώνες εφήβων. Όλα αυτά  μαζί με τις επιτυχίες μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων 2η θέση 2011 & 2012 καθώς και εφέτος το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νέων ανδρών .

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρησης  για την ύψιστη τιμή που μας έκανε αυτά τα χρόνια να εκπροσωπούμε τα ελληνικά χρώματα στις διεθνείς διοργανώσεις – ελπίζουμε να την δικαιώσαμε.
Παράλληλα  αισθανόμαστε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Γκάγκαλη για την αγάπη του ,τον συμπατριώτη μας και μέλος της ΕΟΠΕ και του Beach Volley κύριο Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου και τον Αλέκο Παρασκευόπουλο.

Τον coach Αντώνη Πούμπουρα που ήταν παρών σε όλες τις  διεθνείς διοργανώσεις μας και να μην ξεχάσουμε τους ομοσπονδιακούς  μας  προπονητές Κώστα Ταμπουρατζή και Γιώργο Γιάτση.

Ευχαριστούμε παράλληλα και όλους τους προπονητές μας στην καριέρα μας και στο Βόλλευ σάλας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης .

Δεν παραλείπουμε καθημερινά να ευχαριστούμε τις οικογένειές μας που χωρίς την δική τους στήριξη κυριολεκτικά δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε  τίποτε από όλα αυτά και ειδικότερα τους πατεράδες μας για τις προπονητικές και άλλες ώρες που αφιέρωσαν σε εμάς, τον Σταύρο Καβαρατζή και τον Απόστολο Κοντοστάθη καθώς και τις αφανείς ηρωίδες μητέρες μας Δάφνη και Δέσποινα.

Καταλήγοντας ευχαριστούμε τον κύριο Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης  για την ύψιστη τιμή που μας χάρισε  σήμερα καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού μας συμβουλίου ,δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε και σε όλες τις ελληνικές ομάδες με τις οποίες προπονηθήκαμε μαζί και  βρεθήκαμε<< αντίπαλοι>> το καλοκαίρι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, σε όλες σχεδόν τις διοργανώσεις και τουρνουά ,να ξέρουν ότι τους ευχαριστούμε και ότι τους θεωρούμε όχι αντιπάλους αλλά φίλους και πολύ περισσότερο συμπαίκτες.

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση τιμής ευχαριστούμε και όλους τους συμπατριώτες μας ,μικρούς και μεγάλους  για την στήριξη και την αγάπη τους».