1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-08-2013 18:55

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βράβευσε τους πρωταθλητές (φωτο-video)

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/JUNIORS/vraveusi-kava-konto folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2013/JUNIORS/vraveusi-kava-konto/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Τους Αλεξανδρουπολίτες αθλητές, Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία κάτω των 23 ετών των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Beach Volley 2013 το οποίο διεξήχθη στις 21 Ιουλίου στην Αθήνα, τίμησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, την Τρίτη 13 Αυγούστου στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Τους νεαρούς πρωταθλητές συνόδευαν οι προπονητές τους και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Beach Volley, κ. Αντώνης Πούμπουρας, στον οποίο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο άθλημα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, οι αθλήτριες τις Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Beach Volley, Κωνσταντίνα Βλαχάκη και Άννα Σπανού, οι οποίες βρίσκονται στην πόλη μας προκειμένου να μεταβούν στη Bάρνα της Βουλγαρίας, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley.

Παρόντες ήταν, ακόμη, ο αναπληρωτής Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Beach Volley, κ. Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, και το μέλος του ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αθλητές του οποίου είναι και οι Καβαρατζής - Κοντοστάθης, κ. Θεόδωρος Μαυρίδης.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη τους αθλητές για τη διάκριση και τους απένειμε τιμητικά μετάλλια. Ακόμη, ο κ. Λαμπάκης ζήτησε να ενημερωθεί για τους νέους τους στόχους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μελλοντική τους πορεία, ενώ συζήτησε μαζί τρόπους, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην εξέλιξη των εντόπιων αθλητών καθώς και στην πρόοδο και την ευρύτερη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ