Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-08-2013 14:48

Στην τελική ευθεία για τη Ρόδο

Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία Νεανίδων, Τατιάνα Μολδοβανίδη (21/02/1996 - Αθήνα) και Μυρσίνη Βακαλοπούλου (03/01/1996 - Χανιά) και οι Γιώργος Καμπούρης (30/01/1998 - Χαλκιδική) και Γιώργος Αναστασιάδης (08/07/197 - Χαλκιδική), που κατέκτησαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στο Προολυμπιακό τουρνουά beach volley Νέων στα πλαίσια της διαδικασίας πρόκρισης στην Ολυμπιάδα Νέων 2014.


Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρας, όπου είχε διεξαχθεί το 2010 το αντίστοιχο Continental Cup Ανδρών - Γυναικών που εντασσόταν στη διαδικασίας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Στη Ρόδο, πλην των ελληνικών ομάδων θα συμμετέχουν τρεις ακόμα χώρες, σε αγόρια και κορίτσια. Στους Εφήβους, η Κύπρος θα στείλει τους Χαράλαμπο Ζορπή / Γιώργο Χρυσοστούμου, η Ουκρανία τους Όλεγκ Πλοτνίτσκι / Ντμίτρο Κανάιεφ, ενώ η Αλβανία δεν έχει δηλώσει ακόμα ομάδα. Στις Νεάνιδες η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από τις Έρικα Ζεμπίλα / Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ουκρανία από τις Αλίνα Ντεμίντοβα / Ντάρια Ουντονένκο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το «ζευγάρι» από την Αλβανία.

Από τον όμιλο, οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2014 και από εκεί θα βγουν οι έξι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στην πόλη Νανίνγκ της Κίνας (16-28 Αυγούστου 2014).

Οι προκριματικοί όμιλοι της Ευρώπης
1ος Όμιλος (Γερμανία): Γερμανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ισλανδία
2ος Όμιλος (Ολλανδία): Ολλανδία, Τσεχία, Σλοβακία, Αγγλία
3ος Όμιλος (Σερβία): Σερβία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Μάλτα
4ος Όμιλος (Αυστρία): Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία, Λιχτενστάϊν
5ος Όμιλος (Εσθονία): Εσθονία, Πολωνία, Λιθουανία, Ουγγαρία
6ος Όμιλος (Κροατία): Κροατία, Λετονία, Φινλανδία, Λευκορωσία
7ος Όμιλος (Ελλάδα): Ελλάδα, Ουκρανία, Αλβανία, Κύπρος
8ος Όμιλος (Ρωσία): Ρωσία, Ισραήλ, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία
 
Πηγή: volleyball.gr