1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2013 11:17

Beach Volley στο Beach bar Porto Molo

Το τουρνουά Lipton Ice Tea Beach Volley Summer Series 2013 συνεχίζεται! Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 3-4 Αυγούστου, σειρά στη Θράκη είχε η παραλία των Αβδήρων και το γνωστο beach bar "Porto Molo"!

Από νωρίς είχε κατακλυσθεί ο χώρος του bar και της πανέμορφης αμφιθεατρικής του "αυλής" με νεαρόκοσμο που διψούσε για παιχνίδι και διασκέδαση σε συνδυασμό με τις δροσερές βουτιές στην πανέμορφη και άψογα οργανωμένη παραλία. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του porto molo κ. Γεώργιος Πατεχάκης με το καταπληκτικό του προσωπικό, έκαναν τα πάντα για να ικανοποιήσουν και να εξυπηρετήσουν τους λουόμενους και τους αθλητές.



Οι κ.Τσιρτσίδης-Κασαμπαλής και Μαυρίδης, βοήθησαν τα μέγιστα για την άψογη και αδιάβλητη τέλεση των αγώνων. Ο DJ του porto molo, έδινε ρυθμό και κέφι στις προσπάθειες των αθλητών και συγχρόνως διασκέδαζαν τους θεατές!!! Οι αθλητές με τη σειρά τους, έδωσαν όλο τους το "είναι" προκειμένου να προσφέρουν θέαμα και τα κατάφεραν με τις καταπληκτικές τους προσπάθειες που πολλές φορές προκάλεσαν το αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών!


Το διήμερο κύλησε πολύ ευχάριστα για την νεολαία της ευρύτερης περιοχής των Αβδήρων και ευχαρίστησαν την εταιρεία LIPTON ICE TEA για την ευχάριστη παρένθεση που είχαν στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι ευχήθηκαν να επαναληφθεί του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και διασκέδαση!!!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

thrakisport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ