1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2013 13:36

Κλώνος, Πουλής και Μαγκανάρη, Αγγελοπούλου νικητές στο Πόρτο Ράφτη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και έπειτα από έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε το Libresse Beach Volley Satellite Tour στο Yolo Club στο Πόρτο Ράφτη που διοργάνωσε η Beach Volley Academy (BVA). Παρά τους δυνατούς ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και δυνατές μονομαχίες.

Στην κατηγορία των ανδρών οι Κλώνος-Πουλής νίκησαν με 2-0 (21-15  21-14) τους Ρούσση-Παπασιδέρη και στην κατηγορία των γυναικών οι Μαγκανάρη-Αγγελοπούλου νίκησαν επίσης με 2-0 (15-8  15-13) τις Βασιλακοπούλου-Βασιλείου.

Την Κυριακή στο μικτό τουρνουά η Αναϊς Αγγελοπούλου έκανε το δύο στα δύο καθώς με συμπαίκτη τον Κουμιώτη νίκησαν με 2-0 (15-7  15-11) τους Ζαπάντη-Μαύρου).

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα και δωροεπιταγές από τη Libresse το μεγάλο χορηγό του τουρνουά και την SCA καθώς και από τους υπόλοιπους υποστηρικτές (Wilson,Cryosauna,Contigo,De Light, Παραδοσιακό της Λάρισας) και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι καθώς με αυτό το τουρνουά η BVA κλείνει τον κύκλο των καλοκαιρινών της διοργανώσεων και ανανεώνει το ραντεβού της στα γήπεδα για το Σεπτέμβριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ