1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2013 00:32

Το... σήκωσαν οι Γιαννέλης / Ζήσης

Στέφανος Γιαννέλης και Βασίλης Ζήσης ξεκίνησαν από τη Λαμία και την Πρέβεζα, αντίστοιχα και έφτασαν ως την… κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία Κάτω των 19 ετών, με τους τελικούς να ολοκληρώνονται αργά το βράδυ της Κυριακής στο Allou! Fun Park.

Σε έναν τελικό που ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο σετ, οι Γιαννέλης (πρωταθλητής Ελλάδας το 2011 στο U20) / Ζήσης (πρωταθλητής Ελλάδας το 2009 στα U17 και πέρυσι στα U20), που παίζουν για δεύτερη φορά μαζί, επικράτησαν των Κουρτίδη / Κιμπλ (3οι φέτος στο U23) με 2-0 (21-17, 21-12) παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα τους την περασμένη εβδομάδα στο Open της Αιδηψού.

Στο πρώτο σετ οι Γιαννέλης / Ζήσης ξέφυγαν με 7-4 με άσο του Ζήση, αλλά οι Κουρτίδης / Κιμπλ «έτρεξαν» σερί 5-0 και πέρασαν μπροστά με 97, διατηρώντας το προβάδισμα ως το 14-13. Με δύο μπλοκ του Ζήση στον Καλιφορνέζο Νόε Κιμπλ, το ζευγάρι Γιαννέλη / Ζήση ξέφυγε με 18-16 και μετά από άστοχη επίθεση του Αμερικανού πανηγύρισε το 1-0 με 21-17.

Στο δεύτερο σετ οι Κουρτίδης / Κιμπλ δεν είχαν ψυχολογία και δεν μπήκαν ποτέ στο ματς. Οι Γιαννέλης / Ζήσης προηγήθηκαν με 12-5, 18-10 και έφτασαν άνετα στο 21-12 και το 2-0. «Αφιερώνουμε τον τίτλο μας σε όλους εδώ στο Allou Fun Park», δήλωσαν μετά τις απονομές οι νικητές. «Παίξαμε στην Αιδηψό, κάναμε μόνο μία προπόνηση στη Λαμία και καταλάβαμε πως μπορούμε να έρθουμε εδώ για την πρωτιά και το καταφέραμε», σχολίασε ο Βασίλης Ζήσης.

«Είχαμε απέναντί μας μία δύσκολη ομάδα που μας κέρδισε πριν από μία εβδομάδα, αλλά απόψε μπήκαμε δυνατά και τα καταφέραμε», πρόσθεσε ο Στέφανος Γιαννέλης και κατέληξε: «Φεύγουμε χαρούμενοι από μία πολύ ωραία διοργάνωση που έγινε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις».

Στον μικρό τελικό οι Σπανουδάκης / Μιχελάκης, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ , έκαναν την ανατροπή απέναντι στο δίδυμο του εθνικού σχεδιασμού, Καμπούρη / Αναστασιάδη και πήραν το χάλκινο μετάλλιο με 2-1 σετ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ