1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2013 19:06

Χαρά, αλλά και κούραση για Βίκυ / Πέννυ

Χαράς ευαγγέλια για την Βίκυ Αρβανίτη και την Πέννυ Καραγκούνη, καθώς προκρίθηκαν στις «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ωστόσο η κούραση είναι εμφανής στην ομάδα, που θα έχει μια ημέρα ξεκούρασης.

«Σήμερα είχε πολύ ζέστη, ενώ επιπλέον προερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και είχαμε φτάσει στα όρια μας. Το θέλαμε όμως πάρα πολύ και στο τέλος αυτό μέτρησε», δήλωσε η Βίκυ για να συμπληρώσει η Πέννυ: «Μετά το πρώτο σετ ένιωθα ότι δεν είχα άλλες δυνάμεις, αφού το τελευταίο δεκαήμερο μόνο μία ημέρα δεν είχαμε ταξίδι ή παιχνίδια».

Η πρώτη θέση έδωσε την ευκαιρία στην εθνική ομάδα να ξεκουραστεί, αφού πέρασε στους ‘16’ της διοργάνωσης, αλλά η κλήρωση για τον επόμενο αντίπαλο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αφού θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μέπελνικ – Βαν Γκέστελ (Ολλανδία, Νο 2) – Τσικολάρι / Κονσταντίνι (Ιταλία, Νο 22) που θα ξεκινήσει στις 18.00.

Φαβορί είναι οι Ολλανδέζες, αφού οι Ιταλίδες έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το τουρνουά (όταν επήλθε η ρήξη στις σχέσεις Τσικολάρι / Μενεγκάτι, οι οποίες είχαν εξελιχθεί σε κακό εφιάλτη για την Εθνική ομάδα καθώς τις είχαν κερδίσει και στα 4 παιχνίδια που είχαν δώσει τον τελευταίο μήνα).

«Εμείς πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν η πρόκριση μας στην επόμενη φάση και ξέραμε εκ των προτέρων ότι με όποια ομάδα κι αν παίζαμε δεν θα είχαμε εύκολο έργο», τόνισε η Καραγκούνη ενώ η Αρβανίτη πρόσθεσε από την πλευρά της: «Όλες οι ομάδες είναι σε ένα επίπεδο που μπορείς να κερδίσεις, αλλά και να χάσεις απ’ όλους. Όλα γίνονται, αρκεί εμείς να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Σήμερα σε αρκετά σημεία το κάναμε, αλλά και λόγω κόπωσης χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, χαλαρώσαμε και παραλίγο να μας κοστίσει. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά, αλλά αύριο δεν πρέπει να το επαναλάβουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ