Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-07-2013 13:34

Πλούσιο θέαμα στην Παλαιοπαναγιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου το τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ, που για 5η χρονιά διοργάνωσε η Ομόνοια Ναυπάκτου, στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς στο Almyra Club. Οι συμμετοχές ήταν αρκετές όπως κάθε χρόνο και οι αγωνιστικές συγκινήσεις και το θέαμα αν μη τι άλλο πλούσιο.
Συνολικά συμμετείχαν 44 ομάδες στο μικτό, αποτελούμενες από ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ενώ συμμετοχές υπήρχαν εκτός από τη Ναύπακτο, από το Αίγιο, την Πάτρα και το Μεσολόγγι. Τα προκριματικά έγιναν την Παρασκευή με 36 ομάδες να παίρνουν μέρος, από τις οποίες προκρίθηκαν οι καλύτερες 8. Στη συνέχεια διεξήχθησαν οι τελικοί στο κεντρικό ταμπλό, αποτελούμενο από 16 ομάδες.

Στον μεγάλο τελικό οι Πατακοπούλου Μοσχούλα/Ντόντης Νίκος επικράτησαν με 2-1 των Ξάνθη/Γραββάνη, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, γεμάτο ανατροπές. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 3-4 Αυγούστου 2013, θα διεξαχθούν οι τελικοί ανδρών-γυναικών.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η διασκέδαση και ο αθλητισμός, κάτι που η Ομόνοια προωθεί, διοργανώνοντας το εν λόγω τουρνουά, θέλοντας να φέρει όλο και περισσότερα παιδιά, στην οικογένεια του Μπιτς Βόλεϊ.

 

Σχετικά άρθρα