Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2013 17:00

Μπιτς Βόλεϊ και στη Ναύπακτο

Διασκέδαση και αθλητισμός είναι το σύνθημα της διοργανώτριας του τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ, Ομόνοιας Ναυπάκτου. Για 8η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Ναυπάκτου διοργανώνει το τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ Δυτικής Ελλάδος, στην παραλία της  Παλαιοπαναγιάς, πίσω από το Almyra Club (πρώην Adagio).  Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου 2013.
Το εν λόγω event πρόκειται για την πολυπληθέστερη καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση της Ναυπακτίας. Συγκεκριμένα οι αγώνες ξεκινούν στις 26 Ιουλίου με το 5ο τουρνουά μικτών ομάδων (αγόρι-κορίτσι) το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου με τους τελικούς.

Την επόμενη μέρα, στις 29 Ιουλίου θα ανοίξει η αυλαία του τουρνουά ανδρών-γυναικών, το οποίο είναι και το κεντρικό event της διοργάνωσης. Αρχικά θα αγωνιστούν ομάδες που δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο βόλεϊ, παίζοντας ένα μικρό μίνι τουρνουά, ενώ έπειτα οι ομάδες που θα προκριθούν θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχες που όμως ασχολούνται σωματειακά με το σπορ. Οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013.

Ωστόσο η δράση δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς το διήμερο 17-18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 4ο τουρνουά 3χ3, που θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα των αθλητικών δραστηριοτήτων για το φετινό καλοκαίρι, στη Ναυπακτία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται από τις 12 Ιουλίου 2013 έως τις 24 Ιουλίου 2013. Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται είτε ηλεκτρονικά (www.omonoia-nafpaktou.gr), είτε στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, στην Παλαιοπαναγιά, κάθε απόγευμα (6972090641).

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα