Εκτυπώστε τη σελίδα
22-07-2013 10:46

Το Μαρκόπουλο απέκτησε Ψωμά!

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/MARKOPOULO/2013-14/psoma folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/MARKOPOULO/2013-14/psoma/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Eίναι μία από τις μεταγραφές που θα συζητηθούν το εφετινό καλοκαίρι στην Α1 γυναικών. Η Αλεξάνδρα Ψωμά υπέγραψε πριν από λίγο στο Μαρκόπουλο και λίγες ώρες πριν αναχωρήσει με την Εθνική Κορασίδων για την Ταϊλάνδη προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανήκει στην ομάδα των Μεσογείων.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μαρκόπουλου και της Θέτιδας Βούλας είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά ολοκληρώθηκαν και τυπικά μόλις το πρωί της Δευτέρας. Η Ψωμά μαζί με την Όλγα Στραντζαλη θεωρούνται οι δύο καλύτερες ακραίες σε επίπεδο Κορασίδων - Γυναικών. Έχει γεννηθεί 18 Σεπτεμβρίου 1997 και έχει ύψος 1.80. Πρόσφατα ήταν λαμπαδηδρόμος στη φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που έγιναν στην Ουτρέχτη. Μάλιστα η Ψωμά μαζί με όλη την Εθνική Κορασίδων από χθες πραγματοποιεί προπονήσεις στο γυμναστήριο του Μαρκόπουλου.

 

34 σχόλια

  • Comment Link dennis Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 11:23 posted by dennis

    πέρσι το μαρκόπουλο όμως οι ξένες το έσωσαν (νικιτς,κοστιτς).

  • Comment Link marcopolistas Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 11:13 posted by marcopolistas

    Ποια παρέα imperium Romanum;Καλά μας τα έγραφαν καιρο πριν.Η ίδια είναι και μπαίνει με άλλο όνομα για να ισχυροποιεί και επιβεβαιώνει τις θέσεις της και για ξεκάρφωμα πετάει και μια διαφωνια.Υπαρχει θέμα χωρίς την παρεμβολη και των δύο τριων και ποσών αλλων πια;
    Και όχι τίποτα άλλο κατηγορεί τους αλλους γι αυτό.

  • Comment Link giati Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 10:16 posted by giati

    Τι έγραψα για την Βαρoυδάκη; Εσύ πρέπει να είσαι σίγουρα ο Αντώνης.Σου έλεγα στην αρχή της χρονιάς ότι η Κηφισιά θα κερδίσει τον ΠΑΟ και όταν έχανε η ομάδα του Σπύρου κρυβόσουνα και μου ζήταγες τα ρέστα όταν η Κηφισιά έχανε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.Τελικά δε άλλαξες καθόλου.Μόνο τα όνομα σου άλλαξες.

  • Comment Link nik-volleyball13 Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 08:47 posted by nik-volleyball13

    Η θεση στη βασικη επταδα κερδιζεται μεσα απο τη σκληρη προπονηση και φυσικα απο το ταλεντο.Δεν απαιτειται!Επειδη κοιταξα για τη παικτρια που υποτιθεται πως εχει ερθει σε επαφη με το Μαρκοπουλο(τη βουλγαρα Βασιλεβα γεννημενη το 1992 και υψους 1,90 ακραια)θεωρω πως δε θα δωσει κατι ουσιαστικο στην ομαδα.Δουλεψτε με ελληνοπουλα(οποια θελουν πραγματικα να δουλεψουν ) και αφηστε τους κατω του μετριου ξενους που δε θα σας προσφερουν τιποτα.

  • Comment Link Imperium Romanum Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 08:26 posted by Imperium Romanum

    alex1 kai giati και ολη η παρεα σου ειστε πραγματικα της πλακας με οσα γραφεται για παικτριες οπως η βαρουδακη.Η ψωμα επαιξε στις κορασιδες και ξαφνικα την ανακαλυψατε οτι θα παιξει και βασικη στο μαρκοπουλο.Δεν γυρνας πλευρα εσυ και οι ομοιοι σου να δεις κανα αλλο ονειρο;Εχουν τελικα δικιο οσοι σας κραζουν γιατι μονο επιχειρηματα δεν εχετε παρα μονο κομλπεξ.