1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
17-07-2013 14:30

Συνεργασία Τουρκίας – Ελλάδας

Γέφυρα συνεργασίας και κοινής δράσης αποτελεί η σχέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Μπιτς Βόλεϊ, Κώστα Ταμπουρατζή με τον ομόλογο του στην Τουρκία, Βραζιλιάνο Αλεμάο Κάρλος Γκαλέτι. Οι δυο τους συνεργάστηκαν παλιότερα όταν ο Γκαλέτι ήταν προπονητής της Ελληνικής ομάδας, έχοντας υπό τις οδηγίες του τον Ταμπουρατζή αλλά και την Βίκυ Αρβανίτη.
Η Ελληνική ομάδα η οποία πρόσφατα πανηγύρισε την πρώτη της διεθνή επιτυχία, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, βλέποντας μπροστά στο μέλλον, μέσω του Ομοσπονδιακού μας προπονητή ήρθε σε επαφή με τον συνάδελφο του στη Τουρκία, δίνοντας σάρκα και οστά στις φήμες οι οποίες ήθελαν συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.

Το θέμα συζήτησης των δυο ανδρών ήταν το ενδεχόμενο κοινής δράσης σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων και ανάπτυξης, μια πρωτοβουλία η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή και από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη αλλά και τον αντίστοιχο πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Αμπντουλάχ Οζκάν Μουτλουγκίλ.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, ο Βραζιλιάνος προπονητής της Εθνικής ομάδας Μπιτς Βόλεϊ της Τουρκίας, Αλεμάο Κάρλος Γκαλέτι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ αισιόδοξος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Τα πάμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βαθμούς για να μπορέσουν οι ομάδες μας να συμμετάσχουν στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Χάρηκα πάρα πολύ που συνάντησα στη Μερσίνα τόσο τον Κώστα, όσο και τη Βίκυ αφού το 2002 ήταν παίκτες μου κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Ο Κώστας κάνει ένα νέο ξεκίνημα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά, ενώ η Βίκυ μετά από τόσα χρόνια παραμένει σε υψηλό επίπεδο και απ’ αυτά που είδα είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλή πορεία και με τη νέα παρτενέρ της.

Σκοπεύουμε για αρχή να κάνουμε κοινά καμπ προετοιμασίας και στην πορεία θα μπορέσουμε να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για κοινές ενέργειες που θα βοηθήσουν τις δύο χώρες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ