1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2013 20:06

«Σεβόμαστε την Εθνική ομάδα»

Η επικράτηση των Κάταλιν Κις / Πηγιάνα Μεθενίτη και στο τουρνουά Masters στο Καράβι και μάλιστα νικώντας δύο φορές στο ταμπλό της Εθνική ομάδα των Αρβανίτη / Καραγκούνη ήταν το γεγονός που ξεχώρισε στο ταμπλό των γυναικών και η Πηγιάνα Μεθενίτη μίλησε με απόλυτο σεβασμό για τις αντιπάλους της: «Αποδείχθηκε δύσκολη η επικράτησή μας, αλλά αν είμαστε σοβαρές τα αποτελέσματα έρχονται. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, πόσω μάλλον την εθνική ομάδα, που είναι κάτι το ξεχωριστό. Κερδίσαμε δύο φορές και φτάσαμε στην πρωτιά. Στα τελικά, ας είμαστε καλά και ό,τι βγει».

Η Μεθενίτη αφιέρωσε τον τίτλο στον προπονητή της: «Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στον προπονητή μας, Σπύρο Καραχάλιο και στον εργοφυσιολόγο μου, Γιώργο Σκόλλια, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, τη Libresse και τo Leonidas Pralinas».

Η Κάταλιν Κις ανέφερε: «Ήταν το πιο δύσκολο τουρνουά και με το υψηλότερο επίπεδο. Νικήσαμε δύο φορές την εθνική ομάδα και ήταν δύσκολα. Παίζουμε από την Παρασκευή στα προκριματικά και ήμασταν κουρασμένες, αλλά αυτές οι νίκες μας μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και να μπούμε σοβαρές χωρίς να αφήσουμε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να μας πιέσει. Τώρα κοιτάμε να ξεκουραστούμε λίγο και πάμε στο Allou για το καλύτερο. Όταν είμαστε ήρεμες, συγκεντρωμένες κι έχουμε υπομονή, παίζουμε ωραία και αυτό ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε».

Τρίτωσαν τα χρυσά οι Κις, Μεθενίτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ