1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2013 19:50

«Ήταν τρίτη και... φαρμακερή»

Ξεχωριστή σημασία είχε για τους Φερνάντο Μπιλλήρη και Παύλο Κουζούνη η πρώτη θέση στο Masters του Σχοινιά. Για τον Φερνάντο ήταν ο 22ος τελικός σε Μasters και το 12ο χρυσό μετάλλιο ενώ για τον Παύλο Κουζούνη ήταν μόλις ο πρώτος τίτλος σε πέντε τελικούς στην καριέρα του και για αυτό πανηγύρισε έξαλλα. «Για εφέτος ήταν η τρίτη παρουσία μας σε τελικούς με συμπαίκτη τον Φερνάντο και όπως φαίνεται ήταν και... φαρμακερή», δήλωσε ο Παύλος Κουζούνης και συμπλήρωσε:
 

«Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου που με βοηθάει πολύ. Δείχνουμε βελτίωση και αποδείξαμε πως δίκαια είμαστε εθνική ομάδα».Ο Μπιλλήρης τόνισε: «Αυτή η πρωτιά είχε ξεχωριστή σημασία. Δώσαμε σκληρούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους. Βγήκαμε από έναν δύσκολο ημιτελικό και δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα, βρίσκοντας λύσεις κόντρα στην κούρασή μας. Χρειαζόμαστε δυνατά παιχνίδια, αλλά έχουμε δυναμική που ξεχωρίζει. Θα χρειαστούμε λίγη ξεκούραση και βάζουμε στόχο για τα τελικά».

Η ομάδα των Κουζούνη, Μπιλλήρη βάζει στόχο τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και πιθανότατα να αγωνιστεί και σε ένα διεθνές τουρνουά στο Λιχνεστάιν.

Οι Μπιλλήρης / Κουζούνης έσπασαν την κυριαρχία των Ζουπάνι / Κοτσιλάνου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ